- 29 Haziran 2022
- 1.934
- 770
- 31
- Konu Sahibi brcubrcu0101
Arkadaşlar bu ay ilk kez ovulasyon kullanmamaya karar vermiştim . Elimde de son bir ovulasyon kalmıştı . Regl in 13. Günü tüm gün kasık ağrısı çektim ve uzayan akıntıları görünce tamamdır bugün yumurtlama günüm dedim . ( son 3 ay yumurtlama takibi yaptığımda 15.,16. Ve 17. Günlerde yumurtlamam olmuştu ) bu ay 13. Gün kasık ağrısı ve uzayan akıntılar görünce yumurtladığımı garanti olsrak düşündüm son olan ovu testimi o gün kullandım . Ce çift çizgi koyu çıkmadı bu nasıl oluyor anlamadım sonraki günler kasık ağrısı ve akıntı durdu . Elimde ovuşayon olmadığı için takibi yapamadım fakat ben 13. 15. Ve 16. Günleri değerlendirdim . Sonrada ilişki olması . Umarım doğru değerlendirmişimdür . Reglimin 19. Günü doktora gittiğimde ise yumurtalık kontrolü yaptı ve her şey füzel yumurtalıkların sağlıklı dedi hatta soldan bu ay yumurtan çatlamış dedi . ( tabi doktora yeni mi öncesi mi diye sormadım )
Şimdi sorum şu , şu meşhur yumurtlama ağrısı uzayan akıntı yumurtlamadan önceki gün vs mü gelir ? Yumurtlama günü mü çatlama günü mü? Sizlerin nasıl oljyor
Şimdi sorum şu , şu meşhur yumurtlama ağrısı uzayan akıntı yumurtlamadan önceki gün vs mü gelir ? Yumurtlama günü mü çatlama günü mü? Sizlerin nasıl oljyor