akıntı ve çabuk biten adet kanaması

bayan-suslu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2018
421
497
18
kızlar cumaya randevu aldım doktordan gideceğim sonunda. 3 aydır adetlerim 1 veya 2 gün sürmeye başladı sonra kahverengiye dönüyor.
bir de akıntım çok var. sürekli afedersiniz iç çamaşırım ıslak geziyorum. bi de beyaz leke kalıyor iç çamaşırımda. kokulu sanki biraz. yani kokusu rahatsız ediyor. pantolonuma bile geçiyor kokusu resmen. sanki herkes kokuyu duyuyormuş gibi hissediyorum. böyle bir sorun yaşayıp teşhis koyulan var mı? açıkçası korkuyorum kist çıkar diye. :(

Merhaba büyük ihtimal enfeksiyon/mantar tedavisi başlatır doktorunuz, ileri derecede enfeksiyon olursa adet düzenini de bozuyor ama kist de sebep olabilir tabi bunlar ihtimal, en doğrusunu doktor söyler zaten geçmiş olsun

Merhaba büyük ihtimal enfeksiyon/mantar tedavisi başlatır doktorunuz, ileri derecede enfeksiyon olursa adet düzenini de bozuyor ama kist de sebep olabilir tabi bunlar ihtimal, en doğrusunu doktor söyler zaten geçmiş olsun
teşekkürler, cuma gününe randevu aldım.hep erteledim ya işten güçten. inş kötü birşey çıkmaz. :(

Merhaba geçen ay da benim 2 gün kahverengi lekelenmem olmuştu adet görmeden bitti . Bu ayda 2 gün lekelenme oldu 2. Gün soğan suyu içtim ve 2 saat sonunda adetim söküldu hatta yoğun bir şekilde oldu. Soğan suyu deneyebilirsin.

Merhaba geçen ay da benim 2 gün kahverengi lekelenmem olmuştu adet görmeden bitti . Bu ayda 2 gün lekelenme oldu 2. Gün soğan suyu içtim ve 2 saat sonunda adetim söküldu hatta yoğun bir şekilde oldu. Soğan suyu deneyebilirsin.
evet duymuştum tadı nasıl ki midem bulanır diye hiç denemedim. akıntım için yine de gitmem lazım doktora öğreneyim ne olduğunu denerim bi onu da sağolun.

Udrar
evet duymuştum tadı nasıl ki midem bulanır diye hiç denemedim. akıntım için yine de gitmem lazım doktora öğreneyim ne olduğunu denerim bi onu da sağolun.
ılık hızlıca içip çikolata atıyorum ağzıma 😂 öyle deneyebilirsin nefes almadan koklamadan iç . Mide sıkıntısi varsa ağrı yapıyormuş ancak.

Back