Akıntı Tedavisine Başlayanlar

MissSedef

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2013
98
14
98
Selamlar yıllardır dönem dönem devam eden akıntım son 3 ayda sürekli bir hal aldı sanki her gün adet oluyormuşum gibi his yaratıyordu.Günde 3 kez çamaşırımı değiştirip 5 6 kez günlük pedi yeniliyordum.Koku ve kaşıntıda bir aydır rahatsız etmeye başladı.Bu gün özel bir hastaneye muayene oldum önce ultrason la bakıldı rahimde iltihap görüldü sonra alttan muayene etti mantarın da var dedi.Eğer ki ilaçlardan sonra yeniliyorsa muhtemelen eşin taşıyıcı olabilir dedi.Onda bir sıkıntı ya da kaşıntı olmadığını bildirdim zaten taşıyıcıların kendine zararı olmaz dedi.ayrıca smear için sanırsam sıvı aldı çubukla haftaya sonucu alcam.bunun için de ayrıca 40 tl para verdim meğer aile hekiminde ücretsiz yapılıyormuş bilginize.ayrıca 2 adet krem yazdı mantar ve kaşıntı için haricinde 2 farklı paket fitil verdi her gece farklı farklı kullan dedi.ayrıca biteralin hapını ve funit hapı ve augment antibiyotik verdi hapları ve kremleri eşinle beraber kullanın dedi.sabah hapları içmeye başladım öğleden akşama kadar akıntım olmadı.ayrıca bi de bio kadin diye bi batikon solüsyonu verdi bunla temizle vajinayı dedi.Geçen sene gittiğim doktor gazlı beze bolca batikon sürüp vajina içine sokup çıkarmıştı acaba bunuda içine mi uygulayacağım yoksa yüzeysel mi süreceğim bilemedim yarın doktoru arayıp danışacağım bunun için. Akıntı önemsemediğim bi problemdi.fakat arkadaşımın sırf bu tedavi yüzünden yaklaşık 1 2 yıl geb kalamadığını duyunca endişe ettim.Gelişmeleri sizlerle paylaşacağım.

Back