Gebeliğe Hazırlık Akıntı sebebi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Evet canım ıslaklık öyle bende başlarda çok azdı sıkıntı olmuyordu ama artık günde 2-3 kere iç çamaşırı değiştiriyorum.

Umarım hamilesindir. Adettin geçikti mi?

gazı sorma ben havaya uçacam. gazı kenara ayır belirti sayma benim daha adet biteli 1 hafta oldu bu kadar erken belirti olmayacağına göre onu boşver
Hahahaha komedisin ya. Benim de hep var adet zamanı özellikle çok olurdu ama bu gaz başka gaz desem de inanma bildiğimiz gazdır kesin.

Yumurta gecti 6 gun olacak lor peyniri gibi ama bembeyaz akintim var hep islaklik... Suan bu konuyu acan arkadasim ve senle ayniyiz. Tabi bata 7 gun var kendi kendime uyduruyor olabilirim :/

İnşallah gebelik vardır canım. Biraz daha bekle ve test yap. Umudunu kaybetme. Umarım güzel haberler alırsın

Hahahaha komedisin ya. Benim de hep var adet zamanı özellikle çok olurdu ama bu gaz başka gaz desem de inanma bildiğimiz gazdır kesin.
hahaha bildiğimizdir bence de
merak ettim ha ikimizde bu ay bakalım nolacak haber verelim takipte kalalım

Yumurta gecti 6 gun olacak lor peyniri gibi ama bembeyaz akintim var hep islaklik... Suan bu konuyu acan arkadasim ve senle ayniyiz. Tabi bata 7 gun var kendi kendime uyduruyor olabilirim :/

İnşallah umduğumuz gibidir diyelim.

Önce sarımsı beyazımsı gelir yumurtlama yaklaştıkça berraklaşır diye biliyorum ben.
Ben hemen hemen kuru gidiyorum yumurtlamaya yakın beyazımsı sonra şeffaf uzayan oluyo yumurtlama günlerinde sonra da sarımsı oluyor tekrar şuan sarı akıntı geliyo yumurtlamamdan 7 gün geçti

Ben hemen hemen kuru gidiyorum yumurtlamaya yakın beyazımsı sonra şeffaf uzayan oluyo yumurtlama günlerinde sonra da sarımsı oluyor tekrar şuan sarı akıntı geliyo yumurtlamamdan 7 gün geçti
Adete doğru azalıyor değil mi seninde?
O zaman sağlıklı bir yumurtlama geçiriyormuşsun,doktor öyle demişti. Akıntılardan anlıyordum ben.

Adete doğru azalıyor değil mi seninde?
O zaman sağlıklı bir yumurtlama geçiriyormuşsun.
aynen hamile olmadığım dönemde adete doğru kuru oluyodu 1-2 gün kala sarımsı olurdu ama genelde kuru oluyor yumurtlamadan sonraBu sefer olmadı hatta 2 gün inledim yumurtlama dönemimde korktum acaba çatlamicakmı diye allahtan yum testi vardı ordan çatladığını gördüm ilk defa 2 gün sürdü yumurtlamam

Aynen benimde öyle oluyor.
Yumurtlama bitiyor akıntım azalarak bitiyor
Daha sonra kuru oluyorum
Adete 2-3 gün kala sarımsı beyazımsı akıntılar gelmeye başlıyor.
Sonra adet oluyorum.
Sağlıklıyız demekki ikimizde,Allaha şükür.
Demek ki yumurtlama akıntın sadece yumurtlama günü gelmiş bu sefer. Hamile misin peki?

Aynen şükür canım.Her ay yumurtlama akıntısı gelir bende ve ağrım olur sağ kasığımda ben biraz vücudunu tanıyanlardanım yani test yapmasam dda anlarım çatladığını ama şansa bırakmadım.
Hamileyken yumurtlama günü aşırı bi ııslaklık ve ağrıyla uyanırdım o gün ya koyu çizgi görürdüm yada çatladığını görürdüm değerlendirdikten sonra 3 gün geçti bende kasık ağrısı göğüs hassasiyeti ve sarı akıntı başladı hiç dinmedi yani bildiği katlandı her geçen gün ve 8 gün kala silik çizgiyi görmüştüm nasip değilmiş olmadı kalbi durdu şimdi tekrardan o belirtileri yaşıyorum bilemiyorum psikolojiktir belki bugün 7.güne girdim 2 gündür kasık ağrım var ben sağdan yumurtluyorum sağ kasığım ççok ağrıyo belim ağrıyo göğüs hassasiyeti çok çok az tüm belirtiler aynı ama test yapmaya cesaretim yok

Düşüğün kardeşi içerde derler bir bakarsın öyle olur sıkma canını. Hem ilk gebeliklerin 3de 1i zaten düşüyormuş en azından hamile kalabildiğini bir sorun olmadığını öğrendin. İnşallah bu ay hamilesindir doğumlarımız yakın olur. :)

Yok benim ilk değil bi oğlum var allah uzun ömürler versin yavruma 3bucuk yasında bugün eve gelirken diyo anne bu hastaneye geldik senin karnına baktılar kurban olurum o içeri gelip ultrasona bakıp anne bu benim kardesim mi dedi o gün kalbinin durduğunu öğrendiğimde o zaman o lafına çok ağladım ama rabbimden gelene boynum kıldan ince :)
sen hamilesin o zaman çok çok sevindim allah sağlıkla sıhhatle tamamına erdirsin inşallaahhh :)

İnşallah canım benim Allah yavrunu sana bağışlasın,Rabbim 2.sini tez zamanda versin inşallah. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…