Gebeliğe Hazırlık Akıntı sebebi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Nehirh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2018
2.426
2.171
63
Çok değişik bi akıntım var ilk kez görüyorum ya da daha önce görmedim bildiğimiz sümük gibi sarıya yakın ve hani uhuyu elimize alır da kuruturduk ya sümük gibi olurdu aynı öyle çok iğrenç. Bu yumurtlama dönemi mi yoksa hamilelik belirtisi mi?Hamilelikle kafayı bozmuşgillerden ben.

uhu olaylarına giremicem ama hep sarı oldu benim hatta dedim aha gene mantara yakalandık meğerse hamileymişin

Benimde aynı akıntı var hamileyim

uhu olaylarına giremicem ama hep sarı oldu benim hatta dedim aha gene mantara yakalandık meğerse hamileymişin

Biliyorsundur belki hatırlarsın geçen sefer kimyasal yaşadım o bitti üstüne belki yeniden kalmış olabilirim. Erken yumurtlama olduysa tabi. Ama o düşükten dolayı bu sefer adeti eklicem.

Biliyorsundur belki hatırlarsın geçen sefer kimyasal yaşadım o bitti üstüne belki yeniden kalmış olabilirim. Erken yumurtlama olduysa tabi. Ama o düşükten dolayı bu sefer adeti eklicem.
foto var diye hatırlamadım ama isim olarak sanırım aklıma geliyo öyle bişeyler düşüğün kıçı içindeymiş vallaha olur mu olur kuzum

foto var diye hatırlamadım ama isim olarak sanırım aklıma geliyo öyle bişeyler düşüğün kıçı içindeymiş vallaha olur mu olur kuzum
Haha bi an içimde bi yeri mi kaldı diye korktum he. Benim foto başkaydı cedric vardı arkası dönük. Ondan karışmıştır.

Her ay yumurtma dönemimde gelir o sümüğümsü akıntı ...

gebelik testi yapsana adete kaç gün var

Çok var canım 17 sinde bitti. Bi de çok üzüldüm o düşükte bi daha ne kendim heyecanayım ne başkasını heyecanlandırayım diye düşünüyorum. O yüzden dayanıp almamaya çalışacağım test ama belli olmaz benim işim.

varsa 5 6 güne silik çıkar daha erken yapma aynen

Evet evet öyle iyi öğrenmiş oldum yumurtlama günümü. Çok dikkat etmedim şu 2 aya kadar.

Benim hamileliğim ilk gününden itibaren böyle akıntım olmaya başladı. Ve haala devam ediyor.

Hatta ıslaklık hissi hissediyorum o akıntı yüzünden.

Benim hamileliğim ilk gününden itibaren böyle akıntım olmaya başladı. Ve haala devam ediyor.

Hatta ıslaklık hissi hissediyorum o akıntı yüzünden.

Islaklık ayrı küloduma baktığımda sanki kaçırmışım gibi ortası ıslak olduğunu gördüm bir iki kere. Ya neyse kendi kendimi havalandırıp sonra üzülüyorum. Gerçi öncekinde olduğu gibi gazlar da başladı. Pfffff.

gazı sorma ben havaya uçacam. gazı kenara ayır belirti sayma benim daha adet biteli 1 hafta oldu bu kadar erken belirti olmayacağına göre onu boşver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…