Akıntı problemi

serebii

Evli & Mutlu & Çocuklu
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2011
375
1
son regl periyodum 25 haziranda bittiği halde 2 gündür sızı halinde kan geliyor, berbat kokuyor :/ bunun sebebi nedir? ağrı çekiyorum ve doktora tek başıma gitmeye korkuyorum annem pazartesi ancak gidebileceğimizi söyledi:/ bilgisi olan, daha önce yaşayan kimse var mıdır?

inşallah değildir ama yumurtalık kisti olabilir... bende de kist var, bu anlattıklarının hiçbiri yok bende ama doktorların ilk orduğu şey akıntın varmı? adet bittiğinde de kan geliyo mu geldi mi gibi sorular olmuştu.. sonra ben de araştırdığımda bu dediklerin belirtiler arasında vardı, bayanlarda yaygın olan bi hastalık ama korkulacak bişeyi yok.. adıda over kist diye geçiyor.. mutlaka doktora gitmeni tavsiye ederim..

geçmiş olsun canım, bende gecen sene oldu, hatta ay boyunca sürdü, kahverengimsi akıntı bide çok pis koku, doktora gittim, iltihap varmış, bi aya kalmadı ilaçla geçti çok şükür. korkma canım sende doktora git. büyük ihtimalle iltihaplanmadır, kötü bişey yoktur insallah, içini ferah tut.

kahverengi değil ama, pembe gibi :/ bide ancak pazartesi gidebiliriz dedi annem daha acil gitmem gerekir mi sizce?

kahverengi değil ama, pembe gibi :/ bide ancak pazartesi gidebiliriz dedi annem daha acil gitmem gerekir mi sizce?

ağrın falan yoksa, pzt gidebilirsin tabii. benim dayanılmaz ağrım olmuştu acile gitmiştim, 3 gün hastanede yattım, hemde daha geçen hafta..
diğer arkadaşın dediği gibi iltihaplanma falan olabilir.. biyerden mikrop kapmış olabilirsin.. adet döneminde daha hassas oluyoruz, o zamanlar daha dikkat etmek gerekiyor, ortak kullanılan wclere falan..

içimi rahatlattınız, teşekkür ederim... adet dönemindeki kadar olmasa da sızı şeklinde, zaman zaman rahatsız eden bi ağrı var ve adet döneminde sadece ilk gün birkaç saat sürüyor ancak bu ağrı 3 gündür hiç tamamen durmadı, zaman zaman biraz yükseliyor ama ne bileyim :/ pazartesi mutlak doktora gideceğiz annemle ama hani acile gidilecek kadar değilmiştir gibi gelmişti yine de korkuyorum işte

korkma canım acillik bişey yoktur, ama ağrın flan çok olursa git tabi, ben soğuk suyla duş almayı çok seviyodum, o yüzden soğuk almışım, oda iltihaplanmaya neden olmuş,sende kendine dikkat et. bendede ara ara sancı geliyordu, böyle sızıntı şeklinde lekelenme, çok kötü bi koku, özellikle adet sancımda çok artmıştı, ama erken gittiğim için doktora çok çabuk geçti çok şükür, ne olursa olsun, ihmal etme

perşembeye randevu bulabildik, ağrım da hala durmadı :/ ve hala kan gelmeye devam ediyor, miktarında azalma değil artma oldu korkuyorum

gittiğim 4 doktordan sonra(2si acil) ancak çözüldü sorunum :/ kist var imiş, diane 35 verdiler, yan etkilerini ve kullananların yazdıklarını okuyunca iyice psikopata bağladım yazık bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…