• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akıntı problemi!!!

greenseaaa

Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2024
416
110
18
Kızlar süt kesiği gibi bir akıntım var iç çamaşırnda sarı duruyor ama af edersiniz ele alinca beyaz renkte hafif Sarı ama hafif kaşıntı oluyor vajinada
iç çamaşırını da sulu bırakıyor ve kokusuda yok neden oluyor acaba ?

Kızlar süt kesiği gibi bir akıntım var iç çamaşırnda sarı duruyor ama af edersiniz ele alinca beyaz renkte hafif Sarı ama hafif kaşıntı oluyor vajinada

Merhaba şikayetiniz mantar gibi duruyor, vajinadan kültür testi aldırmanızı öneririm, ona göre tedaviniz başlar, geçmiş olsun.
Benimde aynı şekilde kültür verdim herhangi bir şey çıkmadı doktor o esnada akıntın yoktu dedi ama tekrar vericem ve çocukluğumdan beri var

Mantar enfeksiyonu olmuşsunuz
Yakın zamanda antibiyotik kullandıysanız sonrasında kesinlikle mantar oluyor maalesef.
Sabun,şampuan tarzı şeyler de sebep oluyor.

Bazen katı pütür pütür oluyor bazen aşırı akışkan şekilde suyu az içtiğimde genelde akıntım fazlalaşıyor
Ben de geçen ay akıntı yoktu yine kaşıntı ve pütürlük vardı ama içindeydi bakarken gözüküyordu akıntı olmuyordu bu ay da çok su içiyorum diyemi bilmiyorum hem akıntı çok hemde peynir kesigi gibi pütür pütür yani sulu gelse bile içinde buturler var kasintida eşlik ediyor arada sirkeli suyla pamukla siliyorum biraz kaşıntıya iyi geliyor ama sonra tekrar başlıyor illet bişey :(

Mantar olmuşsunuz gibi duruyor bi kadın doğuma gidin tedavi olunca da nioli yağı kullanın derim bende de akıntı kötü koku olurdu bide tekrarlayan idrar yolu enfeksiyonu olurdum tedaviden sonra nioli yağına başladım çok şükür uzun zamandır tekrarlamadı

Mantar olmuşsunuz gibi duruyor bi kadın doğuma gidin tedavi olunca da nioli yağı kullanın derim bende de akıntı kötü koku olurdu bide tekrarlayan idrar yolu enfeksiyonu olurdum tedaviden sonra nioli yağına başladım çok şükür uzun zamandır tekrarlamadı
Nioli yağıni duydum ama kimisinde kahverengi akıntı yapmış öyle bir konu açılmış burda yıllar önce korktum bırde doğum kontrol hapı kullanıyorum ya hani tamam vücuda almıyoruz damlatiyoruz iç çamaşırına ama etki edermi acaba hapın etkisini azaltirmi diye düşündüm :/ antibiyotik de bana hiç iyi gelmiyor denedim krem de denemiştim birisi borik asitli fitil ile geçirmiş onuda denemeyi düşünüyorum ama işte hap kullanırken herşeyi kullanamıyorum antibiyotik de kullanamam zaten hapın etkisini azaltıyor ve ben çocuk düşünmüyorum kondom da sistit yapıyor alerji tahriş yapıyor şaştım kaldım :(

Nioli yağıni duydum ama kimisinde kahverengi akıntı yapmış öyle bir konu açılmış burda yıllar önce korktum bırde doğum kontrol hapı kullanıyorum ya hani tamam vücuda almıyoruz damlatiyoruz iç çamaşırına ama etki edermi acaba hapın etkisini azaltirmi diye düşündüm :/ antibiyotik de bana hiç iyi gelmiyor denedim krem de denemiştim birisi borik asitli fitil ile geçirmiş onuda denemeyi düşünüyorum ama işte hap kullanırken herşeyi kullanamıyorum antibiyotik de kullanamam zaten hapın etkisini azaltıyor ve ben çocuk düşünmüyorum kondom da sistit yapıyor alerji tahriş yapıyor şaştım kaldım :(
Ay gerçekten kadın olmak çok zor ya ama illaki bi tedavi yolunu seçmen lazım canım ya çünkü bu enfeksiyon her açıdan sıkıntılı günlük yaşantıyı zaten engelliyor ama ilerisi için de enfeksiyon tedavi edilmediğin de tüpleri tıkamaya kadar yol açıyor. Eşli tedavi olun çünkü siz iyileşip tekrar eşinizden kapabilirsiniz kısır döngüye girmeyin

Galiba öyle yaa bir de doğum kontrol hapı da kullanıyorum ya o da yapıyor olabilir yan etki olarak
Merhaba, ben dienille kullanıyorum akıntı şikayetlerim tam olarak sizinki gibi. Önceden asla böyle bir problemim yoktu. kanamam durmuyor diye dienille kullanıyorum eğer bundan oluyorsa da geçer umarım yoksa beni her saniye rahatsız ediyor :(

Bende Yasmin kullanıyorum bence haptan olabilir ama benim önceden daha çoktu kaşıntı elma sirkesi ile suyu karıştırıp her lavabodan sonra taharetleniyom onla birde biraz peçete ya da pamukla sirkeli suyu döküp vajina ağzıni siliyorum rahatlatıyor devamlı yapınca geçiyor biraz olsun en azından
Merhaba, ben dienille kullanıyorum akıntı şikayetlerim tam olarak sizinki gibi. Önceden asla böyle bir problemim yoktu. kanamam durmuyor diye dienille kullanıyorum eğer bundan oluyorsa da geçer umarım yoksa beni her saniye rahatsız ediyor :(

Bende Yasmin kullanıyorum bence haptan olabilir ama benim önceden daha çoktu kaşıntı elma sirkesi ile suyu karıştırıp her lavabodan sonra taharetleniyom onla birde biraz peçete ya da pamukla sirkeli suyu döküp vajina ağzıni siliyorum rahatlatıyor devamlı yapınca geçiyor biraz olsun en azından
Bende kaşıntı yok ancak her saniye regl olmuşum gibi süregelen beyaz bir akıntı var. Bugün hapım bitti allah nasip ederse bi daha kullanmıcam. İnşallah haptandır da akıntı da geçer

Back