• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akıntı Neden Olur?

bitanemo

Guru
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2010
685
19
318
ankara
merhabalar ne olduğunu cok merak ediyorum ve kimseyede soramadım sorum su 1 yıllık evliyim ve 3 aydır korunmadan ilişkiye giriyrum son bir aydır ilişkiden hemen bitiminde cok yoğun akıntım oluo sizce bu normalmi yoksa spermler gerimi gelio peki bu normalmi bana bunu n ne olduğunu acıklayacak biri varmııı lütfennnnn hersey normalmi yoksa benmi anormalim

Iltihap olabilir cnmm..ayruca esin icine bosaldigi icin o da gelebilir korkma bisi olmaz normal yani

merhabalar ne olduğunu cok merak ediyorum ve kimseyede soramadım sorum su 1 yıllık evliyim ve 3 aydır korunmadan ilişkiye giriyrum son bir aydır ilişkiden hemen bitiminde cok yoğun akıntım oluo sizce bu normalmi yoksa spermler gerimi gelio peki bu normalmi bana bunu n ne olduğunu acıklayacak biri varmııı lütfennnnn hersey normalmi yoksa benmi anormalim

1) akıntı dediğiniz sıvı koyu kıvamda ve beyaz renkli ise eşinizin spermi siz kaslarınızı sıkıp gevşettikçe vajinanızdan tekrar dışarı çıkıyordur.
2) şeffaf ise cinsel ilişki sırasındaki zevk suyu olarak tabir edilen ve sinirlerin hassaslığına göre miktarı artabilen sıvıdır, orgazm sonrası ya da öncesi salgılanması artabilir.

yanma, koku, kaşıntı yoksa endişelecek bir durum yok. sağlıklısınız...

cevaplarınız için tesekkür ederim peki spermlarin geri gelmesi cocuk sahibi olmaya engel değilmi fazlıklarımı etıyor vucud :53: komik gelebilir kusura bakmayın aklıa gelenleri soruyorumm

cevaplarınız için tesekkür ederim peki spermlarin geri gelmesi cocuk sahibi olmaya engel değilmi fazlıklarımı etıyor vucud :53: komik gelebilir kusura bakmayın aklıa gelenleri soruyorumm

yoo neden komik gelsin.
hayır engel değildir. doğal döngüsü budur. önemli olan meni dediğimiz o beyaz sıvının içindeki sperm sayısı ve kalitesidir.
vajinanıza boşalma olduğu an "uygun koşullar varsa" spermler derhal rahme doğru ilerlemeye başlar ve en güçlü olan bu savaşı kazanır.
her kadın benzer şeyi yaşar, meninin bir kısmı vajinadan geri gelir.

ilişkinin bitiminde çok yoğun bir akıntı oluyor dediğinize göre kesinlikle meninin geri gelmesinden kaynaklanıyor bu durum.merak etmeyin geri gelmesi de normal bir şey.eğer geri gelmeyecek olsa okadar sperm içimizden nereye gidebilirdi değil mi :) bende ilk başta çok şaşırmıştım hatta bu ne ya bu işin bukadar meşakkatli olacağını hiç bilmiyorduk falan diye düşünmeye başlamıştım :) ilişkiden sonra ayakta gezindikçe gelmeye devam eder büyük ihtimalle biraz daha.merak etmeyin bence korkacak bir durum yok.

Back