Çokça yaşadım bunu, Zolax kullandım 2 defa, fitil vermişti bir kere, çok işe yaradığını söyleyemem, hamile kalınca kayboluverdi, ne oldu anlamadım bile =)Merhaba aarkadaslar benm 22 yasindayim evli degilim ve uzun suredir devam eden bir kokulu akıntım vardi bgn doktora gittim doktor ornisid ford diye bir ilać verdi kiz oldugum icin vajinal fitil vermedi.Akintim uzun suredir vardi ve kokuluydu yani gunluk pedsz disari cikamıyacak durumdaydim.Akintimin geldigi an oturdugum yerden kokusu burnuma geliyodu aceba daha once boyle durumu olup bu ilacla gecen varmi veya neler yapabilirm?
Çokça yaşadım bunu, Zolax kullandım 2 defa, fitil vermişti bir kere, çok işe yaradığını söyleyemem, hamile kalınca kayboluverdi, ne oldu anlamadım bile =)
Sebebini de söyleyeyim, ben bilgisizlikten su ile yıkanıyordum, halbuki su vagina ph'ına uymadığı için böyle akıntılara sebep oluyor, suyun oraya kaçmaması lazım kısacası. Bir de kullandığımız çamaşırın kumaşının ve pedlerin kaliteli olması gerekir, sentetik kumaşı olan veya tanga türü çamaşır çok kullanıldığında da akıntıya sebep olabilir. (Öyle okumuştum ben)
Olmaz. Bende varken hamile kaldım (planlanmamış bir hamilelikti). Ama hamile kalmadan önce iyileştirseniz daha iyi, çocuğa bir zararı olabilir. Benimkine bir şey olmadı çok şükür.Birde sunu so4ucam arkafaslar ben cok bilmedigim icin bana iltihap oldugu icin hamile kalamazsn fln diyo tanidiklar bir kokulu akinti oluyo diye bu soz konusu olabilirmi?
Bir de iltihap değildir o, mantarın bir çeşidi sanırım.Birde sunu so4ucam arkafaslar ben cok bilmedigim icin bana iltihap oldugu icin hamile kalamazsn fln diyo tanidiklar bir kokulu akinti oluyo diye bu soz konusu olabilirmi?
Bir de iltihap değildir o, mantarın bir
gercektwn tesekkur ederim ben bilmedigim icin icim ferahladi bi nebzede olsa sozluyum suan bi sorun olmasini istemiyorum doktorum rahim ve yumurtaliklar gay3t temiz ddi ama evlenicksen ccgn olurmu onun icin cok detayli arastrma lazm ddi suanlk sorunun gzkmuo ama tuplerine hormanlarina bakmamms lazm ddi ilk evlendiginde korunmadan devam edersn eger olmazsa bu arastrmaya gideris ddi cnku suan bi sorun oldgunu sanmiyorum dedi etrafimda bilmis bilmemis bi cok insandan bi ses cikiyo acikcasi kafam bulandi
Birde sunu so4ucam arkafaslar ben cok bilmedigim icin bana iltihap oldugu icin hamile kalamazsn fln diyo tanidiklar bir kokulu akinti oluyo diye bu soz konusu olabilirmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?