• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akıntı için ilaç kullanan var mı?

eslemms

Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2013
27
0
16
İstanbul
Merhaba aarkadaslar benm 22 yasindayim evli degilim ve uzun suredir devam eden bir kokulu akıntım vardi bgn doktora gittim doktor ornisid ford diye bir ilać verdi kiz oldugum icin vajinal fitil vermedi.Akintim uzun suredir vardi ve kokuluydu yani gunluk pedsz disari cikamıyacak durumdaydim.Akintimin geldigi an oturdugum yerden kokusu burnuma geliyodu aceba daha once boyle durumu olup bu ilacla gecen varmi veya neler yapabilirm?

doktora gidin ilaç verir..:ssz:
bekarlara fitil vermez .. :51:

Merhaba aarkadaslar benm 22 yasindayim evli degilim ve uzun suredir devam eden bir kokulu akıntım vardi bgn doktora gittim doktor ornisid ford diye bir ilać verdi kiz oldugum icin vajinal fitil vermedi.Akintim uzun suredir vardi ve kokuluydu yani gunluk pedsz disari cikamıyacak durumdaydim.Akintimin geldigi an oturdugum yerden kokusu burnuma geliyodu aceba daha once boyle durumu olup bu ilacla gecen varmi veya neler yapabilirm?
Çokça yaşadım bunu, Zolax kullandım 2 defa, fitil vermişti bir kere, çok işe yaradığını söyleyemem, hamile kalınca kayboluverdi, ne oldu anlamadım bile =)
Sebebini de söyleyeyim, ben bilgisizlikten su ile yıkanıyordum, halbuki su vagina ph'ına uymadığı için böyle akıntılara sebep oluyor, suyun oraya kaçmaması lazım kısacası. Bir de kullandığımız çamaşırın kumaşının ve pedlerin kaliteli olması gerekir, sentetik kumaşı olan veya tanga türü çamaşır çok kullanıldığında da akıntıya sebep olabilir. (Öyle okumuştum ben)

Çokça yaşadım bunu, Zolax kullandım 2 defa, fitil vermişti bir kere, çok işe yaradığını söyleyemem, hamile kalınca kayboluverdi, ne oldu anlamadım bile =)
Sebebini de söyleyeyim, ben bilgisizlikten su ile yıkanıyordum, halbuki su vagina ph'ına uymadığı için böyle akıntılara sebep oluyor, suyun oraya kaçmaması lazım kısacası. Bir de kullandığımız çamaşırın kumaşının ve pedlerin kaliteli olması gerekir, sentetik kumaşı olan veya tanga türü çamaşır çok kullanıldığında da akıntıya sebep olabilir. (Öyle okumuştum ben)

Ben bekar oldugum icin ne gebelik Ne fitil bu gbi durumlar yok malesef ben pedime camasirima bunlara cok ozen gosteririm bgn ilaci alirken eczaci sebamedin jelini verdi ph a uygun sen fitil kullnamadgn icin bu iyi gelir dedi bnde ilaca bgn basladim .bgn doktor bakire olmama ragmen alttan akintina bakicm dedi bende kabul etmedim sonra ultrasonla yumurtalik bide rahime bakti tertemiz dedi valla kac audir devam ediyo naptiysam geciremedim sogan kurudur odur budur en son doktora gittim oda ilac verdi

Birde sunu so4ucam arkafaslar ben cok bilmedigim icin bana iltihap oldugu icin hamile kalamazsn fln diyo tanidiklar bir kokulu akinti oluyo diye bu soz konusu olabilirmi?

Birde sunu so4ucam arkafaslar ben cok bilmedigim icin bana iltihap oldugu icin hamile kalamazsn fln diyo tanidiklar bir kokulu akinti oluyo diye bu soz konusu olabilirmi?
Olmaz. Bende varken hamile kaldım (planlanmamış bir hamilelikti). Ama hamile kalmadan önce iyileştirseniz daha iyi, çocuğa bir zararı olabilir. Benimkine bir şey olmadı çok şükür.

Bir de iltihap değildir o, mantarın bir

gercektwn tesekkur ederim ben bilmedigim icin icim ferahladi bi nebzede olsa sozluyum suan bi sorun olmasini istemiyorum doktorum rahim ve yumurtaliklar gay3t temiz ddi ama evlenicksen ccgn olurmu onun icin cok detayli arastrma lazm ddi suanlk sorunun gzkmuo ama tuplerine hormanlarina bakmamms lazm ddi ilk evlendiginde korunmadan devam edersn eger olmazsa bu arastrmaya gideris ddi cnku suan bi sorun oldgunu sanmiyorum dedi etrafimda bilmis bilmemis bi cok insandan bi ses cikiyo acikcasi kafam bulandi

Senin yazdıklarını okuyunca kendimi gördüm yazmak istedim o yüzden.ben şuan evliyim ve hala uğraşıyorum.bekarken aynen anlattığın gibi akıntı sıkıntısı bendede vardı.doktora gittim sebamed ve ilaç verdi her wc gittiğinde bununla yıka,çamaşırını ütüle, günlük ped kesinlikle kullanma peçete kullan demişti.dediklerini yaptım ama hiç azalma olmadı.birsüre sonra tekrar gittim alttan bakıcaz dedi bakire olduğum için korktum snin gibi ama dr kadındı anlattı bişi olmicağını akıntı parçası aldılar sonuç enfeksiyon..ama yumurtalığım tertemizmiş.aynı senin gibi banada herkes çocuğun olmaz diyodu.doktor kızdı kimse bilemez onu diye.şuan 1 yıllık evliyim 5 aydır çocuk istiyoruz.hamile kalamadım.yine aynı dr.a gittim.rahimde yara varmış ve akıntıya o sebep oluyomuş.fitil ve antibiyotik verdi 1 haftadır kullanıyorum ve akıntım acayip arttı ve sarı renkte gelmeye başladı.1 hafta sora tekrar gitcem.buarada hamile kalabilirsin bu engel değil sadece zorlaştırır dedi.kimseye kulak asma ama akıntıdan kurtulamıyosun.ben kurtulamadım.şimdi bebeğim olsun diye bütün herşeyim kontrol altında ve kesin bebeğim olabileceğini söylüyo doktor.korkma sakın ama akıntıyla yaşamaya alış en azından evlenenekadar ozaman daha rahat tedavi olursun.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back