Akıntı içerisinde kan yardımm

LadyDrn

Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2015
325
418
Kızlar lütfen bilen varsa bi yazsın 5 haftalık hamileyim lavaboya gittiğimde akıntının içerisinde ince kılcal damar gibi bi kan gördüm çok koruyorum önemli birşey mi acaba hemen doktora gitmeli miyim

daha çok yenisin canım bu haftalarda yerleşme kanaması oluyormuş ve zararı yokmuş bende olmadı bilmiyorum ama eğer için rahat edecekse doktorunla bi görüşmende fayda var bence.

Çok Teşekkür ederimm cevap için çok telâşlandım bir an. 2 kez daha lavaboya gittim sonrasında çok şükür birşey yok .

Canım aynı şey benim de başıma geldi. Bir kez düşük yapmıştım. Onda tarif ettiğin gibi bir akıntıyla düşük yaptığımı anlamıştım.

Tekrar hamileyim şimdi. Daha bu sabah oldu, kontrolüm vardı zaten hemen hastaneye gittim. Bu kez bir şey olmamış çok şükür ki. Doktor acile gelseydin hemen dedi. Progestan yazdı.

Belli olmuyor yani bu akıntı.

Bence hemen acile git. İlaç falan yazar doktor.

Çamaşırımda falan bir kan lekesi yok sadece lavaboya çıktığımda hafif beyAz akıntım oluyor onun içinde ipince bir ip şeklinde kan oluyor anlamadım Nette biraz araştırdım düşükte kanama oluyormuş benim kanamam yok

Beyaz akıntı olması normal, hamilelikte çok oluyor zaten. Ben tarif ettiğin akıntıyı yanlış anlamışım galiba. Bendeki kahverengi, içinde ince iplik gibi pütürlü bir şeyler vardı. Düşük yaptığımda da, bugünkü de bu tarif ettiğim gibiydi.

İstersen yarın muayene ol, için rahatlar.

Çok geçmiş olsun bu arada, inşallah bir sorun yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…