• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akıntı hamilelik belirtisi mi ?

-huzur-

Kafesin biri,bir kuş aramaya çıkmış.
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2015
2.044
6.735
158
6 gundur yogun şekilde akintim var. Bazen şeffaf bazen kanlı oluyor. Dün ara ara 2-3 damla olacak sekilde kan geldi. Dünden beri kasiklarimda batma oluyor. Bugunde goguslerimde acı var. Normalde adetime 3 4 gün kala olurdu. Birde yaklasik bir haftadir acayip yorgun hissediyorum. Henüz bebek istemiyorduk ama sürpriz yapmış olabilir mi ? Test yapsam sonuc alir miyim ? Adetime daha 9 gun var bu arada.

Hayir test yapsan sonuc vermez.gunun gelsin kan testi yaptr.Bahsettgn belirtilerle olada bilur olmayada bilir.hakkinizda hayirlisi

6 gundur yogun şekilde akintim var. Bazen şeffaf bazen kanlı oluyor. Dün ara ara 2-3 damla olacak sekilde kan geldi. Dünden beri kasiklarimda batma oluyor. Bugunde goguslerimde acı var. Normalde adetime 3 4 gün kala olurdu. Birde yaklasik bir haftadir acayip yorgun hissediyorum. Henüz bebek istemiyorduk ama sürpriz yapmış olabilir mi ? Test yapsam sonuc alir miyim ? Adetime daha 9 gun var bu arada.

Aynı belirtiler bende de var canım adetime şuanda 8 gün var dün yaptım bu erken gebelik testlerinden sonuç negatif bence de bekle kasık batması var mı? Ben uyuyamıyorum da

Aynı belirtiler bende de var canım adetime şuanda 8 gün var dün yaptım bu erken gebelik testlerinden sonuç negatif bence de bekle kasık batması var mı? Ben uyuyamıyorum da
Kasiklarimda hafif hafif batma oluyor. Mide bulantısi,baş dönmesi veya baska belirgin bi belirti yok. Gerçi onlar için erkendir ama.

Benim de yarın regl günüm
Bu sabah cok acık pembe bi renk gördüm wc de
Hiç böyle birsey yasamadım
Direkt kanamam olurdu
Çok halsizim sabahtan beri hiçbirsey de yemedim
Ben de beklemedeyim

Back