Akıntı baskı hamilelik?

rrsbaq

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2024
21
7
23
Kızlar selam reglim 1 gün gecikti göbek deliği ve çevresinde ağrım var hamilelik olabilir mi sizce birde afedersiniz kabız gibiyim akıntım peçeteyle silince geliyor

Kasık mı demek istediniz?

Kızlar selam reglim 1 gün gecikti göbek deliği ve çevresinde ağrım var hamilelik olabilir mi sizce birde afedersiniz kabız gibiyim akıntım peçeteyle silince geliyor
Yeni hamilekte göbek deliğinde ağrı olmaz bebek orada değil çünkü ama kasıklarda ağrı olur

Aynısını bende yaşıyorum sizin sonucunuz nedir acaba

Şimdi erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı umarım varıdr inşallah sizinde pozitiftir
Canım benim çok sevindim :) rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin ben çok ümitlenmek istemiyorum, bende pcos var her ay bu belirtileri yaşıyorum hemen hemen o yüzden tam emin olana kadar beklemeyi tercih edicem

Çok teşekkür ederim allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Canım benim bu süreçte böyle şikayetlerim oldu not almıştım

Göbek deliğimde bi sızı gibi bir şey oluyor

Akşamlara doğru sanki gazım oluyor

Canım tatlı şeyler çekiyor

Alnım sivilcelendi

Uyku istiyorum gözlerim ağrıyor

Öğle vakitlerinde biraz daha yoğun acıkıyorum

Sarı akıntım var 4-5 gündür

6-7 gün önce şeffaf bir akıntım oldu

Hiç köpüklenmeli bir idrarım yok

Gece acıkması yoğun oluyor

sol kasığım batıyor afedersiniz sabaha karşı çok gazım var

Birebir beni tarif ediyorsun ama nedense benim içimde regli belirtisi gibi bir his var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…