Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yeni hamilekte göbek deliğinde ağrı olmaz bebek orada değil çünkü ama kasıklarda ağrı olurKızlar selam reglim 1 gün gecikti göbek deliği ve çevresinde ağrım var hamilelik olabilir mi sizce birde afedersiniz kabız gibiyim akıntım peçeteyle silince geliyor
Aynısını bende yaşıyorum sizin sonucunuz nedir acabaKızlar selam reglim 1 gün gecikti göbek deliği ve çevresinde ağrım var hamilelik olabilir mi sizce birde afedersiniz kabız gibiyim akıntım peçeteyle silince geliyor
Şimdi erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı umarım varıdr inşallah sizinde pozitiftirAynısını bende yaşıyorum sizin sonucunuz nedir acaba
Kan verdinizmi bide testin fotosu varmıı hayırlı olsunŞimdi erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı umarım varıdr inşallah sizinde pozitiftir
Kan verdinizmi bide testin fotosu varmıı hayırlı olsun
Canım benim çok sevindim :) rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin ben çok ümitlenmek istemiyorum, bende pcos var her ay bu belirtileri yaşıyorum hemen hemen o yüzden tam emin olana kadar beklemeyi tercih edicemŞimdi erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı umarım varıdr inşallah sizinde pozitiftir
Bu test hangi marka belki bende yapmak isterim o zaman bundan alırımEki Görüntüle 3489356
Daha kan testi veremedim maalesef
Çok teşekkür ederim allah isteyen herkese nasip etsin inşallahCanım benim çok sevindim :) rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin ben çok ümitlenmek istemiyorum, bende pcos var her ay bu belirtileri yaşıyorum hemen hemen o yüzden tam emin olana kadar beklemeyi tercih edicem
Bu test canım days-comfortBu test hangi marka belki bende yapmak isterim o zaman bundan alırım
Birebir beni tarif ediyorsun ama nedense benim içimde regli belirtisi gibi bir his varÇok teşekkür ederim allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Canım benim bu süreçte böyle şikayetlerim oldu not almıştım
Göbek deliğimde bi sızı gibi bir şey oluyor
Akşamlara doğru sanki gazım oluyor
Canım tatlı şeyler çekiyor
Alnım sivilcelendi
Uyku istiyorum gözlerim ağrıyor
Öğle vakitlerinde biraz daha yoğun acıkıyorum
Sarı akıntım var 4-5 gündür
6-7 gün önce şeffaf bir akıntım oldu
Hiç köpüklenmeli bir idrarım yok
Gece acıkması yoğun oluyor
sol kasığım batıyor afedersiniz sabaha karşı çok gazım var
Hayırlısı olsun inşallahBirebir beni tarif ediyorsun ama nedense benim içimde regli belirtisi gibi bir his var
Hayırlısı olsun
Ay konu ile alakasız ama eşine nasıl söylemeyi düşünüyorsunHayırlısı olsun inşallah
Acıkcası sürpriz yaptım , kameraya aldım evimizdeki ürünleri gözlerin kapalı tanıyacak mısın dedim en son testi verdim böyle duygusal bir andıAy konu ile alakasız ama eşine nasıl söylemeyi düşünüyorsun
Rabbim mutluluğunuzu daim etsin çok sevindimAcıkcası sürpriz yaptım , kameraya aldım evimizdeki ürünleri gözlerin kapalı tanıyacak mısın dedim en son testi verdim böyle duygusal bir andı