Saç Rengi ve Saç Boyama Akınca turuncu rengi saçlarım olsun istiyorum resimli

cikolataliruj

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2011
78
0
36
İstanbul
Saçım şuan platin ama çok sıkıldım beyaz renkli olduğum için yüzümü soluk gösteriyo aklımda hep mor ve kırmızı rengi var.jeans color ile boyamak istiyorum.mora boyatsam akınca tekrar kırmızı renkleri boyayabilir miyim?? oryel istemiyorum artık
Kırmızı yapmak istiyorum fakat akınca saçım turuncu olsun istiyorum.Şu rengi nasıl yapabilirim?Kuaförde boyatmak istemiyorum hem param gidiyor hemde kuaförler marjinal bilmem ne diyor boyamak istemiyolar kötü sonuç vrir diye.

Eklentiler

• $0380e940924f6dd2_purple-hair.preview.jpg
    62,3 KB · Görüntüleme: 82
Açtığınız hiçbir konuya geri dönüş yapmadığınız için
Kimsenin size yardımcı olmak isteyeceğini sanmıyorum
Kimse boşu boşuna cevap vermek istemez
Bu konunuza da yardımcı olmak isterdim lakin
Diğer konularınız gibi boşa yorum yapmak istemiyorum
Daha öncekilere bir teşekkür etme zahmetinde bile bulunmamıştınız
(bknz.mavi saç konunuz)
Buna da cevap verdikten sonra ilgilenmeyip başka bir saç rengi ile ilgili konu açarsınız
Zira hep öyle oldu
Emeğe saygı duymayı bilmek lazım.

Son düzenleme:

Siteyi biraz incelersen bir cok kizil tonunun aktiginda soluk turuncu oldugunu üyelerin tecrübeleri sayesinde anlayabilirsin. Bunun icin konu acmana hic gerek yok, sitede kizil sac rengi ile ilgili o kadar cok konu var ki...

Ben de kararsiz bir insanim. Su zamana kadar neredeyse bütün sac renklerini uygulamayi gecirdim aklimdam. Ama hic bir zaman uygulamayacagim sac rengi ile ilgili bos, sadece soru icerikli bir konu acmadim. Merak ettigim sac rengini uyguladiysam eger paylastim ama uygulamadiysam ve kararsizsam o sac renginin nasil elde edildigini insanlara sadece sormak yerine; nasil elde etmem gerektigini tartistim, elde edebilecegim boya numaralarini paylastim, en azindan fikir verdim insanlara. Sitedeki konulara bakarsan bir cogunun da bu sekilde fikir verici konular oldugunu görürsün. Ama bu konu gibi bos konular malesef insanlari yormaktan baska bir ise yaramiyor. Cünkü verdigimiz bilgileri uygulayan yok, hic olmadi bir tesekkür eden de yok!
Lütfen artik bos konular acmamaya ve insanlari yormamaya özen göster arkadasim olur mu?..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…