Siteyi biraz incelersen bir cok kizil tonunun aktiginda soluk turuncu oldugunu üyelerin tecrübeleri sayesinde anlayabilirsin. Bunun icin konu acmana hic gerek yok, sitede kizil sac rengi ile ilgili o kadar cok konu var ki...
Ben de kararsiz bir insanim. Su zamana kadar neredeyse bütün sac renklerini uygulamayi gecirdim aklimdam. Ama hic bir zaman uygulamayacagim sac rengi ile ilgili bos, sadece soru icerikli bir konu acmadim. Merak ettigim sac rengini uyguladiysam eger paylastim ama uygulamadiysam ve kararsizsam o sac renginin nasil elde edildigini insanlara sadece sormak yerine; nasil elde etmem gerektigini tartistim, elde edebilecegim boya numaralarini paylastim, en azindan fikir verdim insanlara. Sitedeki konulara bakarsan bir cogunun da bu sekilde fikir verici konular oldugunu görürsün. Ama bu konu gibi bos konular malesef insanlari yormaktan baska bir ise yaramiyor. Cünkü verdigimiz bilgileri uygulayan yok, hic olmadi bir tesekkür eden de yok!
Lütfen artik bos konular acmamaya ve insanlari yormamaya özen göster arkadasim olur mu?..