Akın Demiralay'a burun estetiği olan var mı?

simge_ay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2010
47
1
46
İstanbul
Burun estetiğinde başarılı işlere imza atiğı söylenen akın beye burun estetiği olanlar lütfen tecrubelerinizi bizimle paylaşırmısınız...

Merhaba ilk defa yazıyorum kadınlar kulübü forumunda.
Daha önce bu siteden çok şey araştırdım.Burun estetiği olmadan önce doktorlarla ilgili yorumlarıda.
Bunun için ameliyat sonuçlarını paylaşmak istedim.
Akın Demiralay'a görev yaptığım okuldaki öğretmen arkadaşın öğrencisi ameliyat olmuş.
Kızın fotoğraflarına baktım burnunu çok beğendim.
Hemen muayanesine gittim.ameliyat oldum.Tam istediğim gibi bir burnum oldu.çok küçük değil.
Abartılı uzun değil...
Ameliyat sonrası morarma olmadı ama şişlik oldu tabii...
Ameliyat olanı 1 ay oldu. yüzümdeki şişlik çok az kaldı. burnumdada..
Ben çok memnun kaldım.Darısı olmak isteyenlerin başına..

bende akın demiralay a ameliyat oldum hem burnumun şeklinden hemde doktorumdan çok memnunum morarma olmadı şişlik var tabi.

Burun estetiğinde başarılı işlere imza atiğı söylenen akın beye burun estetiği olanlar lütfen tecrubelerinizi bizimle paylaşırmısınız...

Ben 2012 haziran da Akın beye burnumu yaptırdım çok da memnunum ameliyattan sonra 5 gün içinde morluklarım geçti şişliklerim indi fakat 2 ay kadar burun çevresi şiş kalıyor.ameliyatı antalya da oldum haftanın 2 günü orda oluyor.Ameliyattan sonra burun deliklerimin eşit olması için 2 hafta burnumda tıpayla kaldı çoğu arkadaşımın doktoru böyle bişi yapmadıgı için eşit olmuyo delikleri ben yaptırdıgımda fiyat 5 milyardı şu an ne kadar bilmiyorum ama kesinlikle tavsiye ederim hem çok ilgili hemde çok becerikli bi doktor isterseniz fotografını da sonradan yükleyebilirim burnumun.umarım yardımcı olabilmişimdir. :)

Merhaba bende bu ay akin bey e ameliyat olacagim ameliyat gununu aldm yalnz ameliyat sonrasi sislikler icin cok endiselym sizinki ne kdr surede gecti :/

Merhaba bende bu ay akin bey e ameliyat olacagim ameliyat gununu aldm yalnz ameliyat sonrasi sislikler icin cok endiselym sizinki ne kdr surede gecti :/

ne kadara yaptırıyorsun greene ? ayrıca amelıyat sonrası gelısmelerı paylasırmısın bnde eylul sonu olmayı dusunuyorum sıcakları atlatınca

Ben 5000tl ye yaptiriyorum canm . 19una gun aldim bu ayin. Ameliyat sonrasi gelismeleri aktaririm :)

Ben 5000tl ye yaptiriyorum canm . 19una gun aldim bu ayin. Ameliyat sonrasi gelismeleri aktaririm :)

bana da 5000 tl dedi canm ,, engin erkal ile akın demiralay arasında kararsız kaldımm artık netleştirip bnde ameliyat olmak istiyorum gelişmeleri lutfen aktarırmısın :) şimdiden güzel bir ameliyat gecsın ınsssss :)))

Cok sukur ameliyatimi oldumm :) abartisiz hic agrim olmadi diyebilirim ,ameliyat sonrasi hic bir sorun yasamadim. Tek sorun suanda burnum bayagi kalkik ve sis duruyor:/ akin bey burnumun asil sekline bir iki ayda ulasicagini soyledi. Bakalim bekleyip gorecegiz :) ama ben suana kadarki herseyden memnun kaldim.

çok çok geçmiş olsun greenee :) bnde akın bey de karar kıldım ama eylul sonu olmayı planlıyorum ıslerden dolayı gelısmelerı bana aktarırmısın? merk ıcındeyım dogrusu..

çok çok geçmiş olsun greenee :) bnde akın bey de karar kıldım ama eylul sonu olmayı planlıyorum ıslerden dolayı gelısmelerı bana aktarırmısın? merk ıcındeyım dogrusu..

bugün ameliyat olalı 17.gün oldu sonunda bandajlardan kurtulduk :) şekli şuan bana biraz değişik geliyor hala şiş ödemli görünümde, buna rağmen görüntüsünden memnun kaldımm. tam sonuç için 2.ayı beklemek lazım tabi :/ başka olan arkadaşlar ne kadar memnun kaldılar bilmiyorum ama şimdiye kadar hiç bir sorun yaşamadım her şey yolunda gidiyor hatta benle bir hafta arayla yakın arkadaşımda akın beye ameliyat oldu. şahsen ben tavsiye edebilirim bu doktoru :) tabi seçim size kalmış.

TEK KORKUM YA DAHA KOTU OLURSA AMA KORKUNUN ECELE FAYDASI YOK :) akın bey de bu konuda gayet basarılı oldugu ıcın eskısını aratmayacak guzellıkte bı burun yapar ınsallh bana da :9

Merhaba, ben de Akın Demiralay'a burun ameliyatı olucam, aralık ayına gün aldım ama cook tedirginim. Gerci cok memnun olan kişi duydum. Siz memnun kaldınız mı? Burnunuzun kalkıklıgı gecti mi? Ben de bundan korkuyorum aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…