Merhaba ilk defa yazıyorum kadınlar kulübü forumunda.
Daha önce bu siteden çok şey araştırdım.Burun estetiği olmadan önce doktorlarla ilgili yorumlarıda.
Bunun için ameliyat sonuçlarını paylaşmak istedim.
Akın Demiralay'a görev yaptığım okuldaki öğretmen arkadaşın öğrencisi ameliyat olmuş.
Kızın fotoğraflarına baktım burnunu çok beğendim.
Hemen muayanesine gittim.ameliyat oldum.Tam istediğim gibi bir burnum oldu.çok küçük değil.
Abartılı uzun değil...
Ameliyat sonrası morarma olmadı ama şişlik oldu tabii...
Ameliyat olanı 1 ay oldu. yüzümdeki şişlik çok az kaldı. burnumdada..
Ben çok memnun kaldım.Darısı olmak isteyenlerin başına..[/QU
merhaba..
öncelikle geçmiş olsun
revizyon ameliyatında akın bey nasıl bilginiz var mı,özelden mesaj attım size....
bnm nefes sorunum yok..şekil olarak tam istediğim gibi ucunda ve kaş ortasında şişlikler var hala.şeklini merak ediyorsan mail adresini verirsen burun resimlerini gönderirim sana:)aynı tedirginlikleri bende yaşadım.o kadar stres oldumki saç kıran oldum ameliyat öncesi 2-3 gün önce başladı. o kadar yaniMerhaba ilk defa yazıyorum kadınlar kulübü forumunda.
Daha önce bu siteden çok şey araştırdım.Burun estetiği olmadan önce doktorlarla ilgili yorumlarıda.
Akın Demiralay'a görev yaptığım okuldaki öğretmen arkadaşın öğrencisi ameliyat olmuş.
Hemen muayanesine gittim.ameliyat oldum.Tam istediğim gibi bir burnum oldu.çok küçük değil.
Abartılı uzun değil...
merhaba..
öncelikle geçmiş olsun
revizyon ameliyatında akın bey nasıl bilginiz var mı,özelden mesaj attım size....
Burun estetiğinde başarılı işlere imza atiğı söylenen akın beye burun estetiği olanlar lütfen tecrubelerinizi bizimle paylaşırmısınız...
Merhaba Simge Mail adresini özelden yazarsan senin mailine bana en son gönderdiğin mesajını cvplarım. özelden mesaj hakkım yokMerhaba ilk defa yazıyorum kadınlar kulübü forumunda.
Abartılı uzun değil...
merhaba..
öncelikle geçmiş olsun
Merhaba Simge Mail adresini özelden yazarsan senin mailine bana en son gönderdiğin mesajını cvplarım. özelden mesaj hakkım yok
akın beye amelıyat olucam ama tam karar veremedım .. kızlar yardımcı olurmusunuz son durumunuz nedır
Merhaba bende bu ay akin bey e ameliyat olacagim ameliyat gununu aldm yalnz ameliyat sonrasi sislikler icin cok endiselym sizinki ne kdr surede gecti :/
Ben 5000tl ye yaptiriyorum canm . 19una gun aldim bu ayin. Ameliyat sonrasi gelismeleri aktaririm :)
bana da 5000 tl dedi canm ,, engin erkal ile akın demiralay arasında kararsız kaldımm artık netleştirip bnde ameliyat olmak istiyorum gelişmeleri lutfen aktarırmısın :) şimdiden güzel bir ameliyat gecsın ınsssss :)))
Cok sukur ameliyatimi oldumm :) abartisiz hic agrim olmadi diyebilirim ,ameliyat sonrasi hic bir sorun yasamadim. Tek sorun suanda burnum bayagi kalkik ve sis duruyor:/ akin bey burnumun asil sekline bir iki ayda ulasicagini soyledi. Bakalim bekleyip gorecegiz :) ama ben suana kadarki herseyden memnun kaldim.
çok çok geçmiş olsun greenee :) bnde akın bey de karar kıldım ama eylul sonu olmayı planlıyorum ıslerden dolayı gelısmelerı bana aktarırmısın? merk ıcındeyım dogrusu..
bugün ameliyat olalı 17.gün oldu sonunda bandajlardan kurtulduk :) şekli şuan bana biraz değişik geliyor hala şiş ödemli görünümde, buna rağmen görüntüsünden memnun kaldımm. tam sonuç için 2.ayı beklemek lazım tabi :/ başka olan arkadaşlar ne kadar memnun kaldılar bilmiyorum ama şimdiye kadar hiç bir sorun yaşamadım her şey yolunda gidiyor hatta benle bir hafta arayla yakın arkadaşımda akın beye ameliyat oldu. şahsen ben tavsiye edebilirim bu doktoru :) tabi seçim size kalmış.
Cok sukur ameliyatimi oldumm :) abartisiz hic agrim olmadi diyebilirim ,ameliyat sonrasi hic bir sorun yasamadim. Tek sorun suanda burnum bayagi kalkik ve sis duruyor:/ akin bey burnumun asil sekline bir iki ayda ulasicagini soyledi. Bakalim bekleyip gorecegiz :) ama ben suana kadarki herseyden memnun kaldim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?