Arkadaşlar merhaba. aranızda beni tanıyanlar mesajlastıklarımız fotoğraflaştıklarımız kızlar var. bir çoğunuzla konusmustum. 3 ay önce akın beyde flep yöntemiyle operasyon geçirdim. düğünüm hafta sonu. ama biz eşimle daha önceden birlikte olmaya karar verdik. ilk birleşmemiz 10 gün önce oldu. canım cok yandı penisinin bası girdi okadarla bile kanamam oldu. ama ben cok kasmıstım kendımı canım yanıp ağladıgım ıcın esım yarıda kesti. eve gelip doktorumun asistanıyla konustum. resım attım tekrar. cunku bana ılk basta ilişkiye tam gir yarıda bırakma demişti. doktorumun asıstanı bana muhtemelen ıkıncı bırlesmede de kanaman olucaktır cunku sana cift kat flep yapıldı dedi. ve biz dün tekrar beraber olduk. dediği gibii de oldu tekrardan kan geldi . busefer ıcıme tamamiyle girdi. yine ilk basta canım yandı ama ılk seferki gibi değil. şimdi hersey cok güzel gidiyor. Rabbim hepinizin yardımcısı olsun. sakın korkmayn kendınızı de kasmayın gayette kanıyor. ben bu kanamadı dıyenlerı de anlamıyorum o ayrı. soru sormak ıstersenız tek tek cevaplarım . cogunuz benden haber bekliyordunuz. umarım sıze yardımcı olabılmısıımdır. hesabımı hemen kapatmayı dusunmuyorum. sizlerin sorularınıza da cevap vererek yardımcı olmak ıstıyorum. herkese iyi günler