Kova Burcu 21 Ocak - 19 Şubat Akıllı Kova Kızları, Bir Akıl Alayım Sizden ..

hypatia1982

Guru
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2009
343
8
merhaba kızlar,

benim sevgilim kova burcu.ben de yengeç burcuyum:) şöyle bir şey yaşadık:en son kavgamızda, ona, benim hayatıma bir daha asla; ben istesem de girmemesini, birbirimiz için yaratılmadığımızı vb şekilde çok ağır konuştum kendime hakim olamayıp.ayrıldık.aslında böyle düşünmüyordum.yükselenim yay.çok ortak noktamız var vs.şimdi çok kararlı gözüküyor ve benimle kesinlikle konuşmuyor.konuşmayı dahi reddediyor.geçen yıl da ayrıldık bir kere.o zaman da kararlıydı.fakat aradan biraz zaman geçtikten sonra hiçbişey olmamış gibi devam ettik.benim merak ettiğim şey şu; siz kendinizi sevgilimin yerine koyun ve sizin sevgiliniz böyle bir şey dese size, siz ne düşünürdünüz?nasıl bir yol çizerdiniz kafanızda?ve size nasıl yaklaşsa tekrar düşünürdünüz?

not:eek:nu seviyorum.onun da beni sevdiğini biliyorum.

kovalar fazla inat ve dikbaşlıdır
dediğim dedik cinsten yani
sözlerinin arkasındadır
cabuk sinirlenirler ama sinirleri cabuk gecer gurur kalır geriye
birde sinirlendiklerinde gözleri birşey görmez etrafı kırar gecirirler
zaman ver o kendiliğinden yumusayacaktır

ben de bir kova kızı olarak çok inatçı olmakla birlikte kesinlikle asla gibi şeyler söylesem de yapamıyorum en kızdığım özelliklerimden biri bu mesela.her defasında affediyorum.ama benim en büyük özelliğim ilk adımı asla ben atmam.karşı taraf gelene kadar aylar geçse de gitmem.böyle de bi huyum var yani.özür dileme gibi bi huyum yok benim.hatalı olsam bile yok maalesef.bence ilk adımı sen at.zaten o da dediğin gibi seni seviyorsa mutlaka karşılık verecektir.ben veririm yani.kolay gelsin canım...

sözlerinin arkasındadır

burçlarla fazla ilgili olmadığım içi çok şaşırdım yazdıklarına.sanki beni anlatıyormuşsun gibi.bende aynı anlattığın karakterde birisiyim.inatçı dikbaşlı ve çabuk sinirlenip kolay affeden.şaşırdım gerçekten..

Son düzenleyen: Moderatör:
sözlerinin arkasındadır

evet hayatım ben kendimi inatçı zannederdim.bu sevgilim bana kök söktürüyor.zaman vereyim ama korkuyorum.ya beni unutursa, kafasında bitirmeye karar verdiyse ve kararını uygulayıp unutabilir sonuçta.

ben de bir kova kızı olarak çok inatçı olmakla birlikte kesinlikle asla gibi şeyler söylesem de yapamıyorum en kızdığım özelliklerimden biri bu mesela.her defasında affediyorum.ama benim en büyük özelliğim ilk adımı asla ben atmam.karşı taraf gelene kadar aylar geçse de gitmem.böyle de bi huyum var yani.özür dileme gibi bi huyum yok benim.hatalı olsam bile yok maalesef.bence ilk adımı sen at.zaten o da dediğin gibi seni seviyorsa mutlaka karşılık verecektir.ben veririm yani.kolay gelsin canım...

var ya hayatım sevgilimi tanımışım demek ki o da özür dilemez hatalı olsa da dilemez :)) çok inatçıdır ama inanılmaz affedici.beni belki 100 kere affetmiştir.çok seviyorum onu.

ayy bende kovayım evet asırı inat ve dediğim dedik bi yapım var asla konusmam yüzüne bakmam desemde zaman gecince nasıl oluyorda affediyorum anlam veremiyorum üzerine gitme biraz zaman gecince ararsın

evet canım mesela şu an ben aramasam, aramayacağını biliyorum.ilk adımı bir tek başlangıçta attı.bir daha adım atmadı arkadaş:)))

ayy bende kovayım evet asırı inat ve dediğim dedik bi yapım var asla konusmam yüzüne bakmam desemde zaman gecince nasıl oluyorda affediyorum anlam veremiyorum üzerine gitme biraz zaman gecince ararsın

benim kova tanıdıklarım hep öyle kincilik yok sizde çünkü.kin tutmuyosunuz.ben sevgilimi bi aklı bi de merhameti yüzünden seviyorum.

burçlarla fazla ilgili olmadığım içi çok şaşırdım yazdıklarına.sanki beni anlatıyormuşsun gibi.bende aynı anlattığın karakterde birisiyim.inatçı dikbaşlı ve çabuk sinirlenip kolay affeden.şaşırdım gerçekten..
canım bende eşimde kova burcuyuz
sen düşün işte
kavga ederiz ikimizde çekiliriz bir kenara
asla ilk adımı atmayız
mecburiyetten konusmak zorunda kaldıgımızda konusuruz
sinirlendiğimde etrafımda kimse olsun istemem
ikimizde aynı olunca arayı bulmak cok zor oluyor

evet hayatım ben kendimi inatçı zannederdim.bu sevgilim bana kök söktürüyor.zaman vereyim ama korkuyorum.ya beni unutursa, kafasında bitirmeye karar verdiyse ve kararını uygulayıp unutabilir sonuçta.
seni unutmaz güzelim merak etme
ama cok fazla naz niyaz yapıpta adamı bıktırma
herzaman koşmaz peşinden
sevsede gelmez yanına
yanı ona inat olsun diye sırf canını acıktmak için ayrılmaya kalkma zararlı sen cıkarsın
dogru durust anlat canını sıkanları kafasına dank ettir yanı

var ya hayatım sevgilimi tanımışım demek ki o da özür dilemez hatalı olsa da dilemez :)) çok inatçıdır ama inanılmaz affedici.beni belki 100 kere affetmiştir.çok seviyorum onu.

senı affetmiş olması olası tabii
vereliniortak

seni unutmaz güzelim merak etme
ama cok fazla naz niyaz yapıpta adamı bıktırma
herzaman koşmaz peşinden
sevsede gelmez yanına
yanı ona inat olsun diye sırf canını acıktmak için ayrılmaya kalkma zararlı sen cıkarsın
dogru durust anlat canını sıkanları kafasına dank ettir yanı

senı affetmiş olması olası tabii
vereliniortak

ya yemin ediyorum naz falan yapmıyorum.anladım onu ben. kesinlikle nazımı falan çekmiyor zaten.o nedenle yapamıyorum naz:)))çok otoriter çoğu zaman alttan alıyorum.beni affetmiştir ben de öyle düşünüyorum.biraz zaman geçsin olaya öyle gireyim ben.çok tşk ediyorum kızlar

ya yemin ediyorum naz falan yapmıyorum.anladım onu ben. kesinlikle nazımı falan çekmiyor zaten.o nedenle yapamıyorum naz:)))çok otoriter çoğu zaman alttan alıyorum.beni affetmiştir ben de öyle düşünüyorum.biraz zaman geçsin olaya öyle gireyim ben.çok tşk ediyorum kızlar

aman kuzum alttan ala alada başına şıkarma adamıda
sonra kkdaki kızlar alttan al demişti diye ebemin kulaklarını çınlatmayasın
ben yapısını soyledim
nazda yapıcaksına zaten canım bayan sensin o değil...
hersey dozunda olacak
o hakızsa oda bilecek alttan almayı
cokta ezdirme kendini..
tamam o burçtaşım ama sende hemcinsimsin
herzaman senden yanayım

aman kuzum alttan ala alada başına şıkarma adamıda
sonra kkdaki kızlar alttan al demişti diye ebemin kulaklarını çınlatmayasın
ben yapısını soyledim
nazda yapıcaksına zaten canım bayan sensin o değil...
hersey dozunda olacak
o hakızsa oda bilecek alttan almayı
cokta ezdirme kendini..
tamam o burçtaşım ama sende hemcinsimsin
herzaman senden yanayım

:))) adı mantıklı ama bazen öyle mantıksızlaşıyor ki şaşırıp kalıyorum.kavga ediyoruz diyelim ki sus diyor bana.ne demek sus ya diyorum.düşünebiliyo musun susacakmışım.hoşuna gitmese de gerçekleri konuşuyorum.alttan alıyorum derken adam bir halt yapıyor kalbimi kırıyor, özür dilemiyor.tepkimi koyuyorum.bir daha yapmayacağını biliyorum.ama gönlümü almıyor anladın mı?ezdirme olayı yok kocam değil bişeyim değil ezemez zaten.ama onunla da güç yarışına girersem bilmiyorum yani yürümez gibi geliyor çünkü çok otoriter

Son düzenleme:
:))) adı mantıklı ama bazen öyle mantıksızlaşıyor ki şaşırıp kalıyorum.kavga ediyoruz diyelim ki sus diyor bana.ne demek sus ya diyorum.düşünebiliyo musun susacakmışım.hoşuna gitmese de gerçekleri konuşuyorum.alttan alıyorum derken adam bir halt yapıyor kalbimi kırıyor, özür dilemiyor.tepkimi koyuyorum.bir daha yapmayacağını biliyorum.ama gönlümü almıyor anladın mı?ezdirme olayı yok kocam değil bişeyim değil ezemez zaten.ama onunla da güç yarışına girersem bilmiyorum yani yürümez gibi geliyor çünkü çok otoriter

ezdirme derken tatlım altta kalma diyorum yanlış anlama
kocan olsada ezemez hakkı yok ona
bende tartısırken sus derim çunku canım iş çok uzuyor o süyluyor sen soyluyorsun eski defterler acılıyor canın acıyor ben susuyorum o konusuyor daha çok çıldırıyorum bir actımmı agzımı ben dahil kapatamam
güç yarısı zaten hoş degil
ilişkide denge olmalı zaten
zaman zaman sen zaman zaman o alttan almalı
hep banacılık olmaz alıştırma
bu arada yas farkınız kaç

neden sordun yaş farkını şeker? adamda yalnız anlayamadığım bi rahatlık var:) sanki ne olursa olsun bu x benden başkasını sevemez, benden başkasıyla olamaz, yapamaz.bana bağlı vb.bunu anladı.bunun verdiği bi rahatlık var herhalde:))

Son düzenleme:
bazen arada yas farkı fazla olunca erkeklerde o daha cocuk ben bilirim ben onu yoneteyım hatta burnunu sürtüp adam edeyim tavırlarına bürünüyorlarda o yuzden sordum
7 yas var aranızda buda bir neden olabilir diye düşünmüştüm

neden sordun yaş farkını şeker? adamda yalnız anlayamadığım bi rahatlık var:) sanki ne olursa olsun bu x benden başkasını sevemez, benden başkasıyla olamaz, yapamaz.bana bağlı vb.bunu anladı.bunun verdiği bi rahatlık var herhalde:))

seninkide bir cooll ki anam ya kızma ama :roflol:

evet öyle bir hali var zaten ben de öyle düşünmüştüm.sanki şimdiden ipleri elime alayım da sonra uğraşmayayım der gibi.elime ip vermemeye çalışıyor:)) ben konuştum ama benim ip alma ip verme gibi derdim yok.doğru tekdir falan dedim ama fos :))

X