Akıllı cep telefonu seçiminde kararsızım.Siz ne kullanıyorsunuz?

tulipa

ΛŁŁ -SТΛЯ başlangıç 66; güncel 62; hedef 60
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2010
8.139
4.871
373
Acil tel almam lazım telim bozuldu.
Samsung galaksi a5 özellikleri iyi görünüyor ama 1950 tl.
1500-2000 tl arası düşünüyorum ama 1500 tl ye güzel bir şey bulsam daha çok memnun olacağım.Yada 2000 tl ye alacaksam gerçekten güzel olduğuna emin olayım istiyorum.

Huawei gr5 güzel görünüyor 1500 tl.
lg ve lonovada da güzel görünen teller var gibi ama etrafımdaki bir kısım samsungtan şaşma diyor.
Pil ömrü iyi olsun hızlı çalışsın güzel resim çeksin istiyorum.5.2 den küçük olmasın istiyorum.Çok büyük de olmasın.
Siz neler kullanıyorsunuz memnuniyetiniz ne derece?

Bütçeniz için biraz fazla ama iPhone 6s kullanıyorum ben. Çok da memnunum. Bundan önce 4s kullandım 4 sene kadar, o da hala sorunsuz çalışıyor.

Eşime 2 sene önce Samsung s5 aldık, servise gitti geldi 2 kere, donma sorunu ve ekran sorunu oldu, bir kere düşmeyle paramparça oldu.

İphonedan başka telefona tövbe ettik artık.

Samsung J7 cok memnunum. Simdi J7 prime cikmis o daha da iyi diyorlar. Fiyatida 1400 tl civari.

ıphone düşük modelleri bile o kapasite için pahalı ve küçücük..Oyüzden ıpone i elemiştim.samsung j7 de kapasitesi hızı magapikseli pil ömrü gibi şeyleri düşüktü biraz onun bir üstü güzel birşey var mı acaba..

Google üzerinden şu aralıktaki/şu kadar fiyata kadar en iyi telefonlar yazdığınızda teknoloji sitelerinin incelemeleri vs. çıkıyor. Tabi biraz eskiler de çıkabilir ama bir bakın, o modellerin bir üstü falan da çıkmış olabilir ya da hala geçerli olabilir.

epey.com da var birşeyler .Ama ben tekil memnuniyetler alırsam çok sevineceğim çünkü pek bir tavsiye yok net dünyasında.Hayret ettim.Hele güncel hiç yok.

epey.com da var birşeyler .Ama ben tekil memnuniyetler alırsam çok sevineceğim çünkü pek bir tavsiye yok net dünyasında.Hayret ettim.Hele güncel hiç yok.

Shiftdelete sitesinde aralık ayına ait bir liste var gördünüz mü, "1500 - 2000 TL arası en iyi telefonlar" başlığıyla.
Bir de cihaz.tv diye bir yer var yeni gördüm, onda da "1500 – 2000 TL arası en iyi akıllı telefon tercihleri – Mart 2017" olarak yazıyor.

Tabi birebir tavsiye almak daha iyi geliyor genelde. Ben pek telefon değiştirmedim ama bakarken bir de e-ticaret sitelerindeki yorumları okuyorum bazen.

Bende telefon alacağım kararsızım ne yaptınız siz aldınız mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…