akıla ihtiyacım var :D

bsraGs

instagram @bsraztrkkk
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2012
48
0
1 hafta önce binamıza bi subay taşındı cocuk askerlgnı subay olarak yapıyo en fazla 24 yaşında ve 9 ay kadar bizm burda kalıcak :) ben tatildeyken evi tutmuşlar geldigimde eşya taşıyolardı merdivende karşılaştıkk cok yakışıklı bi cocuk (uzun boylu kumral renki gözlü ):KK70: aşık oldum diyebilirm bi şekilde onu ayrlamam gerk napabilirm sizce ?

erkeklere taviz verme bu konuda.sen bir kaç hareket yap azıcık oynaklık yapp:) o sana gelirse gelir.çünkü erkekler hoşlanmazlar kızlar teklif etsin.o büyüklüğü kendileri yaşamak isterler.teklif etmede naparsan yapp:)) birde subaylar çapkın olur.askeriyedekiler filan iyi düşünn

erkeklere taviz verme bu konuda.sen bir kaç hareket yap azıcık oynaklık yapp:) o sana gelirse gelir.çünkü erkekler hoşlanmazlar kızlar teklif etsin.o büyüklüğü kendileri yaşamak isterler.teklif etmede naparsan yapp:)) birde subaylar çapkın olur.askeriyedekiler filan iyi düşünn

hayır amacım teklif etmek degil ztn kapısına vurup yaprm onu da onn bna gelmesini istiyorum bi şeklde fark ettrmem lazm kendimi ama nasıl :KK70:
aslında makine muhendisi askerlgni subay olarak yapıyo sdce :)bütn bilgleri topladm hakkında :KK70:

kıss yakışıklıysa daldan dala daldan dala olmasın o??? üzülme sonra:)))

merdivende çarpış ( ayy türk filmi tadında olur bu)

bişiler yap götür evine:)) ama gözlerinde kaybolur gibi bakma cool ol:)

kıss yakışıklıysa daldan dala daldan dala olmasın o??? üzülme sonra:)))

merdivende çarpış ( ayy türk filmi tadında olur bu)

bişiler yap götür evine:)) ama gözlerinde kaybolur gibi bakma cool ol:)

yengem bu konuda bana cok destek veriyo oda aynı şeyleri dedi ama utanyrm biraz :KK70:

bakarlar arkadaşımm erkeklerr:KK70: kadınlar bile bakıyo niye bakmasınnn....belki çapkındırr yani nerden bilicen.iyice öğrenmedenn aslını neslini girişmeee derim ben

biraz uyanıklıkla anlayabilirsin.facesini bul ekle orada her haltı anlaşılırr.yani şahsen ben anlayabiliyorum kız arkadaşının olup olmadığını.tabi bu bana allah tarafından verilmiş eşsiz bir nimet:))

soyadını bilmiyorum ki :KK43: ya bnm snva o dairede hazırlanıyodumders clşıodm sesiz oluyo die ktplrm ordaydı onları sorma bahansyle bi gözüksem mi sence ? :/

iyi cesaret vallaha ha..
ben olsam cocukla karsilasinca yüzüne bakamam anlarda beni kücümser diye..
uzak dururum aksine, onun pesinden kosuyorum düsünmesin diye.. :26:

iyi cesaret vallaha ha..
ben olsam cocukla karsilasinca yüzüne bakamam anlarda beni kücümser diye..
uzak dururum aksine, onun pesinden kosuyorum düsünmesin diye.. :26:

anlaştırmadan yapıcam işte :) nerden bilsn ona olan ilgmi ha devamlı kapsna gtsem anlar ama şu durmda anlamaz :):)

X