abısı söylemış...senın eşın ..benım eşim hakkında konuşuyor demışEsin nerden duymis ya? Kadin dedikodularina erkekler nasil dahil oluyor?
eltım gelını kusmesın dıye ..hiç bir şey söylemıyoreltin de gelininin huyunu biliyor olmalı.ciddiye bile almamış olabilir.
abısı söylemış...senın eşın ..benım eşim hakkında konuşuyor demış
mesele o zaten konuşmadım...bunu hep bir aradayken söylemeyi düşünüyorum ama eltımın gelını başlayacak gene ağlamaya ve ortalık karışacak....AMA bu kız süsmüyor ortalığı karıştırıyor sonrada kavga çıkarıyorPeki gerçekten konusuyor musunuz?
mesele o zaten konuşmadım...bunu hep bir aradayken söylemeyi düşünüyorum ama eltımın gelını başlayacak gene ağlamaya ve ortalık karışacak....AMA bu kız süsmüyor ortalığı karıştırıyor sonrada kavga çıkarıyor
Eşlerinizle bir araya geldiğiniz de yüzleşin, neyin, kimin ne olduğu çıksın ortayaarkadaşlar eltımın gelını eltıme benım onun dedıkodusunu yaptığımı anlatmış....ben bun olayı eşimden duydum...ıkısı bir aradayken konuyu acsammı ..ne desem sızce...bu eltımın gelınının ılk vukuatı degıl...ama kocasıyla kavga çıkarıyor bızlerı bahane edıp. sıkışınca baba evıne gıdıyor.. ne yapayım ben şimdi...
25 yasında gelin ..ama 15 yaşında bir ergen galıbaAgladigi zaman bi tane patlatin suratina da bari agladigina degsin. Edepsiz. Kesinlikle herkesin ortasinda soyleyin de görsün gününü. Hatta seni rezil deyin. Bu arada gelin kac yasinda?
bende öyle yapmayı düşündüm ama gelın kaynanamı dolduruyorsun derse dıye cekındımEltine söyle gerekirse yüzleşirim de
o ne derse onu yap
Kaynanası tanımıştır herhalde gelininibende öyle yapmayı düşündüm ama gelın kaynanamı dolduruyorsun derse dıye cekındım
kaynana tanıdıda oglu en ufak bır sey söyle karısına telleri bıle acmıyor..ama bana yapılanada canımı yakıyorKaynanası tanımıştır herhalde gelinini