Dogru soyluyorsunda.. insanin yanindla destekci olmayinca annem olmicak yanmda kvde dogumdan sonra gelicek... birde ben bebek gelisimini tamamladimi diyle dusunuyorum biraz daha kilo alsaydı diyorum su an 3.300grCanim hic korkma.sezeryandan agri icin korkuyosan gercekten korkun gereksiz.bende sezeryan oldum 3. Gunumde ewimi temizliyordum.2 hafta alt komsum sezeryan oldu epidural sezeryan inanirmisin kadin sanki hic dogum yapmamis gibi kipir kipirdi.saglik acisindan sezeryan tavsiye ediliyorsa direnme bence.sagliklica alirsin insanllah kucagina.bu donemler son donemler.istenmeyen sorunlar olabilir unutma hepsi gecici.
Olurmu oyle sey yaa kilosu gayet iyi 38 hafta normal zaten.allah askina telas yapma ben 37 haftada dogurdum gayet saglikli bi coxuk.sizin 38 bide.kilo normal degerlerde ayricaDogru soyluyorsunda.. insanin yanindla destekci olmayinca annem olmicak yanmda kvde dogumdan sonra gelicek... birde ben bebek gelisimini tamamladimi diyle dusunuyorum biraz daha kilo alsaydı diyorum su an 3.300gr
Doktor oyle soyluyo.. da ben normal istiyordum yana yakıla simdi boyle olması birden cok tuhafima gidiyor suyum azsa bebek nasıl cok harektli.. birde doktor sezeryan icin bahane olabilrmi ozel hastaneOlurmu oyle sey yaa kilosu gayet iyi 38 hafta normal zaten.allah askina telas yapma ben 37 haftada dogurdum gayet saglikli bi coxuk.sizin 38 bide.kilo normal degerlerde ayrica
Doktor oyle soyluyo.. da ben normal istiyordum yana yakıla simdi boyle olması birden cok tuhafima gidiyor suyum azsa bebek nasıl cok harektli.. birde doktor sezeryan icin bahane olabilrmi ozel hastane
Esimde devlete gidelim diyor ben bugun farkli doktorada gittim suyun sinirda ama 1 hafta daha beklenebilir dediDoktorların sezeryan her zaman işine gelir senin durumunu bilemem ama en ufak bir riskte belki de risk olmasa dahi hemen sezeryanı teklif ediyorlar. Çünkü sezeryan işlerine geliyor günü belli, saati belli, yapacağı iş belli doğurtmayla uğraşmaktansa kesip alıp kurtuluyorlar. Ben ne hikayeler duydum sezeryan deyip de başka hastanede normal doğum yapan...
Bence devlet hastanesine de bir git bakalım onlar ne diyecek. Ona göre bir karar verirsin Allah yardımcın olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?