kızlar bebeğim meme emmeyi bırakalı 2,5 ay oldu. ondan sonra arada bı ınek sutu verıyorum ama genelde +1 yaş devam sütü kullanıyoruz. gunde 750 ml verıyorum. içmeden uyumuyor. gecede 2 kere kalkıo gene iciyor. ve sureklı kabız. kakasını cok zor yapıyor. kakası koyunların kakası gıbı mınık mınık toplar halınde birleşik ve cakıl taşı gıbı sertler. zeytın yagı verıyorum 2 tatlı kaşığı... elma armut falan vermeye calışıyorum az az yıyo.. suyu cok az ıcıyor. içiremiorum püskürtüyor
((( sütü bıberona yarı yarıya koyuyorum bazen ustune su çekiyorum.
hergun yogurt yedırıyorum. sabahları bıtane bıldırcın yumurtası, 1-1.5 cay kaşıgı bal, 1 tatlı kaşığı pekmez, 1 kibrit kutusu kadar flana da peynır yıyor. makarna, patates, ıspanak yıyor. ben gecenlerde form cayı alıp ıcmeye basladım. kahvaltıda ona da 3-4 yudum verdım o gun cok rahat cıktı tuvalete. ama sonradan da daha 1 yasında bı yan etkısı olmasın dedım daha vermedım. napıcam bılmıyorum. kakasının ilk çıkan kısmı 1-1.5 parmak kadarlık kısmı dedıgım gıbı katı sert, gerısı daha yumusak. ilk kısmı cıkınca gerısı cok rahat gelıo ama bebegıme kakasını yaptırana kadar canı cıkıo.![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
nasıl su ıcırıcem ben bu kıza kızlar? bıraz daha zeytın yagı versemmı?
ha bu arada doktora götürmedim. saglık ocagındakı hemsiresi aşısını yaparken zeytın yagı ver demıstı o kadar..
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
hergun yogurt yedırıyorum. sabahları bıtane bıldırcın yumurtası, 1-1.5 cay kaşıgı bal, 1 tatlı kaşığı pekmez, 1 kibrit kutusu kadar flana da peynır yıyor. makarna, patates, ıspanak yıyor. ben gecenlerde form cayı alıp ıcmeye basladım. kahvaltıda ona da 3-4 yudum verdım o gun cok rahat cıktı tuvalete. ama sonradan da daha 1 yasında bı yan etkısı olmasın dedım daha vermedım. napıcam bılmıyorum. kakasının ilk çıkan kısmı 1-1.5 parmak kadarlık kısmı dedıgım gıbı katı sert, gerısı daha yumusak. ilk kısmı cıkınca gerısı cok rahat gelıo ama bebegıme kakasını yaptırana kadar canı cıkıo.
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
nasıl su ıcırıcem ben bu kıza kızlar? bıraz daha zeytın yagı versemmı?
ha bu arada doktora götürmedim. saglık ocagındakı hemsiresi aşısını yaparken zeytın yagı ver demıstı o kadar..