Merhaba kızlar nasıl başlıyacağımı bilmiyorum konu başlığındaki gibi gerçekten kendimi değersiz hissediyorum. 4 aylık evliyim ve evliliğim bi kaosla başladı nikahımınız düğünden 2 hafta önce oldu,düğünüme ise 1 gün kala alışverişe çıktık eşim,annesi,annem,kız kardeşleri ve benim kuzenim,görümcemin 1 tanesi hasta ve biz kıyafet bakarken mağazada rahatsızlanmış bunu bana kimse söylemedi kaynanam o halde hala bak bak kıyafet al al diye israr ediyor tabi ben görümcemin hastalığından habersiz kıyafet deniyorum sonra o mağazadan çıktık kuzenim banada kıyafet bakalım dedi ((bu arada bu kuzenimi teyzem ve eşi ayrı olduğundan face ve tel harici görmedim ve birşeyler paylaşmadım bu yüzden onu kıramıyorum)) tabi eşim sinirlendi annemin,kuzenimin yanında bana kızdı kardeşim hasta diyerek eve gittik bana bi ton laf etti surat astı o gün anladım ki hal haraketinden ailesi ve kardeşleri onun için önemliydi bense dışarıdan bi yabancı gibiydim nikah olmasaydı ayrılmayı çok düşündüm ama nikah vardı arada. Neyse düğün öyle böyle oldu düğünde birde takılarım çalındı bu bizim sinirlerimizi iyice gerdi çünkü ailemin ve eşimin ailesinin durumu iyi değildi o bizim desteğimiz olacaktı. Bunları atlattık derken eşimin memleketine gezmeye gittik eşim gece 2 lere kadar dışarıdaydı içip geliyodu ve ben düşük yaptım bebeğimi kaybettim. 1 gün olsun beni takıp koluna gezdirmedi memnekette ve 4 ay geçti 5. aya girdik tavırları değişti ailemi tınlamıyor benimle anca afedersiniz yatak odasında muhattap oluyor yoksa takmıyor. Ne yapmalıyım çok çağresizim kaynanam bana karşı iyi gibi gözüyor oğluna ağlıyor ailemi kötülüyor,ailem buna rağmen cebimize harçlığımızı koyup her ihtiyacımızı görüyor bi akıl verin nolur çok çağresizim bıktım artık yoruldum 4 ayda.