ilgili yerler Başvur bencede kamera varsa belli olur zatenMrb kk üyeleri . Direk konuya giricem bn cuma günü bankaya atmden para yatırmaya gittim .Babamlar tartismistm gitmion die o sinirle telefonu evde unutmuşum . Neyse gittik annemle atmye arabayı park ettim önümde beyaz honda vardı . İndik atm ye gittik bi ses geldi kaza sesi . Bi baktım benim arabaya vurmuslar . Onundeki araç çıkarken vurmuş arkasını görememiş. Herneyse bn annemin telefonu aldım resim cekeym die sarji bitmiş . Adamlar tutanak tutturmamak için elinden geleni yaptı annemde onların arabada daha cok hasar die boswer dedi . Nese biz numaralarını aldık yarin tamirciye gideriz ne kadar tutarsa orda çıkar ozman dedik tmm dediler gittiler. Şimdi arıyorum hayir o kişi ben degilm dio bide ben whatsapdan numarasını ekleyip baktığımda onun resmi vaardi aynı kişi ama şimdi inkar edio. Bu durumda trafik mahkemesine mi baswursam. En az 400 lira ama ben parasinda değilim. Yalan soyluo o zoruma gitti sesi aynı kişi eminim . Ama napmam lazım ? Bisey bulabilirmiyim . Kaza olan yerde kamera var .
Trafik şubeye git derdini anlat yardımcı olurlar sana. Kamera varsa işin kolay zaten
Mrb kk üyeleri . Direk konuya giricem bn cuma günü bankaya atmden para yatırmaya gittim .Babamlar tartismistm gitmion die o sinirle telefonu evde unutmuşum . Neyse gittik annemle atmye arabayı park ettim önümde beyaz honda vardı . İndik atm ye gittik bi ses geldi kaza sesi . Bi baktım benim arabaya vurmuslar . Onundeki araç çıkarken vurmuş arkasını görememiş. Herneyse bn annemin telefonu aldım resim cekeym die sarji bitmiş . Adamlar tutanak tutturmamak için elinden geleni yaptı annemde onların arabada daha cok hasar die boswer dedi . Nese biz numaralarını aldık yarin tamirciye gideriz ne kadar tutarsa orda çıkar ozman dedik tmm dediler gittiler. Şimdi arıyorum hayir o kişi ben degilm dio bide ben whatsapdan numarasını ekleyip baktığımda onun resmi vaardi aynı kişi ama şimdi inkar edio. Bu durumda trafik mahkemesine mi baswursam. En az 400 lira ama ben parasinda değilim. Yalan soyluo o zoruma gitti sesi aynı kişi eminim . Ama napmam lazım ? Bisey bulabilirmiyim . Kaza olan yerde kamera var .
Polise başvurun. Benim arabaya sürten adamı arabasının renginden bulmuşlardı kamera görüntüsü falan yokken.Mrb kk üyeleri . Direk konuya giricem bn cuma günü bankaya atmden para yatırmaya gittim .Babamlar tartismistm gitmion die o sinirle telefonu evde unutmuşum . Neyse gittik annemle atmye arabayı park ettim önümde beyaz honda vardı . İndik atm ye gittik bi ses geldi kaza sesi . Bi baktım benim arabaya vurmuslar . Onundeki araç çıkarken vurmuş arkasını görememiş. Herneyse bn annemin telefonu aldım resim cekeym die sarji bitmiş . Adamlar tutanak tutturmamak için elinden geleni yaptı annemde onların arabada daha cok hasar die boswer dedi . Nese biz numaralarını aldık yarin tamirciye gideriz ne kadar tutarsa orda çıkar ozman dedik tmm dediler gittiler. Şimdi arıyorum hayir o kişi ben degilm dio bide ben whatsapdan numarasını ekleyip baktığımda onun resmi vaardi aynı kişi ama şimdi inkar edio. Bu durumda trafik mahkemesine mi baswursam. En az 400 lira ama ben parasinda değilim. Yalan soyluo o zoruma gitti sesi aynı kişi eminim . Ama napmam lazım ? Bisey bulabilirmiyim . Kaza olan yerde kamera var .