Örneğin kaynanam sürekli dini konular temizlik konuları takıntısı var evime gelse veya ben ona gitsem sürekli bi kusur bulup aman şöyle etmeyin böyle etmeyin rızık vs bu konulardan giriyor , temizlik konusundan giriyor sürekli aynı şeyleri tekrarlayıp duruyor .
Sürekli ben mükemmelim diyip duruyor çok iyi bir insanım felan diyor .
Ben ona bi dert anlatıyorum mesela o biz öyle değiliz ben şöyleyim o öyle ama ben böyleyim diye konuyu sürekli kendi mükemmelmiş gibi kendine getiriyor ve bana işte sen şurda şunu dedin ben eğriye çekerdim ama çekmedim yok sen şurda şunu dedin haksızdın ama bişe demedim böyle örnekler veriyor . Ben mi fazla gıcık oluyorum zaten eleştiri hassasiyetim var. O an geçiştiriyorum ama evet haklısın aynen gibi sonra birkaç saat içim bunalıyor . Onu bozmak kusurlarını saymak istiyorum içimde öfke birikiyor arkadaşlar . Eşimde zaman zaman yapıyor bunu aynı annesi gibi . Ben daha kusurlarını çok gören biriyim biraz borderline özelliklerim olduğundan biri karşımda kendini övünce diyorum ki sen nesin ki kendini övüyorsun ben o kadar başarılıyım iyiyim ben övmüyorum kendini ne sanıyorsun oluyorum