Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
kızlar selam
10 gündür bizim oğlan gece 1 2 gibi uyanıyor en az 2 saat uyumuyor
uykudan ölüyor ama nedense dalamıyor kucak ayak aklınıza ne gelirsen deniyorum
en son dün gece 1.30 da uynadı 6 da uyudu
yatağında yanlız bıraktım bir ara wc ye gittim paldır kültür bir gürültü koştum yanına bir baktım karyolasından atmış yere kendini ödüm koptu. o kadar inatçı ki anlatamam tüm gece elim poposunda olacak çeker çekmez kalkıp ağlıyor.
diş çıkartıyor ondandır diyorum ama dolven de veriyorum hem zaten öyle devamlı ağlama mızmızlanma halleri de yok işte sessiz sakin yatıyor gözleri açık.
tahammülüm kalmadı gece vaktı kızıyorum hatta bağırıyorum çocuğa:çok üzgünüm:
ben dişten olsa ağlar, eliyle uğraşır, beni ıssırır vs diye bekliyorum ama bebişlerde başka böyle olan var mı acaba?
Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki.. Çınar'ın hiçbir sıkıntısı yok ( çok şikir diş çıkartma hızı azaldı ) ama yine de 45 ve 50 dk da bir emiyor ve emdikten sonra oyun oynamak istiyor. Ben işe başlamama bağlıyorum. Bir arkadaşım idarar kültürü yaptırmamı önerdi bazen gizli enfeksiyonlar ateş yapmaksızın böyle huzursuzluklara neden olabilirniş. Hafta sonu yapturmaya karar verdim. ıstersen doktoruna bir danış. Barış aç olabilir mi diye düşündüm ama bildiğim daha doğrusu hatırladığım kadarıyla Barış bebeğimiz iyi yiyordu. Karnı filan mı ağrıyor?? taşa basıyorsa belki huzursuzluğu ondandır. Allah kolaylık versin canımmm
Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki.. Çınar'ın hiçbir sıkıntısı yok ( çok şikir diş çıkartma hızı azaldı ) ama yine de 45 ve 50 dk da bir emiyor ve emdikten sonra oyun oynamak istiyor. Ben işe başlamama bağlıyorum. Bir arkadaşım idarar kültürü yaptırmamı önerdi bazen gizli enfeksiyonlar ateş yapmaksızın böyle huzursuzluklara neden olabilirniş. Hafta sonu yapturmaya karar verdim. İstersen doktoruna bir danış. Barış aç olabilir mi diye düşündüm ama bildiğim daha doğrusu hatırladığım kadarıyla Barış bebeğimiz iyi yiyordu. Karnı filan mı ağrıyor?? taşa basıyorsa belki huzursuzluğu ondandır. Allah kolaylık versin canımmm
ya hayatım biz memeyi de kestik 2 ay önce. aç olduğunu da sanmıyorum zaten aç yattığı günlerde oluyordu bazen o zaman da uyanmıyordu.
bir görsen halini delirirsin uyanmayı bırak hiç uyumuyor ki saatlerce
gece kızdım bir ara ayakkabılarını giydirdim saldım yere madem uyumuyor gezsin diye nasıl koşuyor peşimden anne diye içim de gidiyor ama çok sinirleniyorum
üzülerek itiraf ediyorum bazen kendime hakim olamayacağım hırpalayacağım diye de korkuyorum:çok üzgünüm:
öğrenci anne...
Kayıtlı Üye
Yazik ona annesi vardir bir derdi.Durup dururken neden huzursuzlansin.Ya dişler yada xeo arkadaşin dediği gibi bir durum olabilir.Sabretmemiz gerekli napalim.
Anneyiz.
bende xeno arkadaşıma katılıyorum benim kızımda 2 aylıkken öğlene kadar yarımşar saatlik uykular uyuyup
öğleden sonraları 1 saat falan uyuyp akşam 8 11 arası uyuyordu düşüünün okadarcık bebek
ve gaz saatinde ağlama nöbetleri çok artmıştı en hep gaza bagladım
ama en son hiç susturamadım dr gittik giderken arabada bile susmadı
idrar ve kan tahlilleri yapıldı idrar yolu enfeksiyonu çıktı
ateşi vs.. başka bişey yoktu haliyle ben gaz sanyordum
kızlar selam
10 gündür bizim oğlan gece 1 2 gibi uyanıyor en az 2 saat uyumuyor
uykudan ölüyor ama nedense dalamıyor kucak ayak aklınıza ne gelirsen deniyorum
en son dün gece 1.30 da uynadı 6 da uyudu
yatağında yanlız bıraktım bir ara wc ye gittim paldır kültür bir gürültü koştum yanına bir baktım karyolasından atmış yere kendini ödüm koptu. o kadar inatçı ki anlatamam tüm gece elim poposunda olacak çeker çekmez kalkıp ağlıyor.
diş çıkartıyor ondandır diyorum ama dolven de veriyorum hem zaten öyle devamlı ağlama mızmızlanma halleri de yok işte sessiz sakin yatıyor gözleri açık.
tahammülüm kalmadı gece vaktı kızıyorum hatta bağırıyorum çocuğa:çok üzgünüm:
ben dişten olsa ağlar, eliyle uğraşır, beni ıssırır vs diye bekliyorum ama bebişlerde başka böyle olan var mı acaba?
ah arkadaşım aynı sorun bizde de var.benim kızım saat başı uyanıyor bazen de 2,3 saat uyumuyor bende çok sinirleniyorum senin gibi bağırıyorum popsuna hafiften pışpışlıyorum sonrada vicdan azabı çekiyorum niye bağırdım diye her seferinde bağırmayacağım diyorum ama kendimi tutamıyorum.acaba sadece benmi böyleyim diye düşünüyordum yalnız ben değilmişim demekmafoldumbenben bugün doktora götürdüm diş çıkardığını söyledi calpol şurup verdi diş çıkana kadar akşam yatarken yarım ölçek ver dedi.allah hepimize sabır versin yardımcımız olsun:Saruboceq:
Çok şükür bin şükür ❤❤❤❤
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
bizimkide öle cnmm gece çok sık uyanıyor bide ağlarken oturuor yada ayağa kalkıyor gezicekmiş gibi bende bağırıyorum sizin dediğiniz gibi bağıormayım diyorum ama insanı çileden çıkartıyorlarr gelişimini olumsuz yönde etkilemekten korkuyorumm
benimkide aynı 5 kez falan uyanıyor tekrar uyuması 1 bazen 2 sati buluyor sallıyorum uyuyor yatağına koyarken tekrar uyanıyor bu sabah kadar sürüyor valla zombiye döndüm
Aysima´nin Annesi:)
Kayıtlı Üye
ooo o da bisey mi arkadasim benim kizim bir haftadir aksam 2 saat uyuyor sabah 5 olmadan uyumuyor...yine seninki iyiymis ama yine de insani yipratiyor yaa
barış zirve yaptı dün gece
dün sadece öğlen 1 saat uyudu akşam üzeri uyumak istemedi
gece 22 ye kadar takıldı iyi güzel mis gibi uyur şimdi yorulmuştur dedik
00.30 da bir uyandı taaaaaa 6 da uyudu.... nasıl iyimi?
bu 5.30 saat boyunca kah ağladım kah bağırdım kah babasıyla kavga ettik
en sonunda 5 civarı kendimi balkona attım ağlaya ağlaya
eşim geldi kucağına oğlan gelsene içeri çocuk seni istiyor diyor uğraşmamak için en kolayını diyor yani
ama inat ettim girmedim içeri babası uyutmuş bir süre sonra nasıl başardıysa
sonra beyimiz işe gitti hooop bizim sıpa 8 de uyandı yine mıymıy ağlanıp duruyor
resmen küstüm çocuğa hiç konuşmadım bugün o da gelmedi yanıma uzaktan ağlıyor
gece çok kızdığımı onu bırakıp gittiğimi anladı bu yüzden küstü bana galiba
eşimlede küstük konuşmuyoruz işten geldiğinden beri
aile saadetimiz huzurumuz bozuldu ya
offfff ne yapacağım
nasıl ve ne zaman eski haline dönecek bu çocuk bilmiyorum
canım ya sizin gençliğinize veriyorum..ben 3 tane evlat yetiştirdim 21 yıllık evliyim..3 çocuğumun 2 tanesinde uyku sorunu vardı..ne eşimle kavga ettim bu onuda nede çocuğuma küsüp onu bıraktım..yapma canım birkaç yıl sabret düzelir..benim oğlumun uyku düzeni hala bozuk 5 yaşında olmasına göre..üstelik ağlaması yok diyorsun..sabırlı olman lazım..opuyorumnanaktan
canım ya sizin gençliğinize veriyorum..ben 3 tane evlat yetiştirdim 21 yıllık evliyim..3 çocuğumun 2 tanesinde uyku sorunu vardı..ne eşimle kavga ettim bu onuda nede çocuğuma küsüp onu bıraktım..yapma canım birkaç yıl sabret düzelir..benim oğlumun uyku düzeni hala bozuk 5 yaşında olmasına göre..üstelik ağlaması yok diyorsun..sabırlı olman lazım..opuyorumnanaktan
düzelecek inşallah
küslüğümüz de bitti
çok yanlış davrandım biliyorum oğluma da söz verdim bir daha sana kümeyeceğim annecim dedim
öpüştük koklaştık :)
bu son olur inşallah
düzelecek inşallah
küslüğümüz de bitti
çok yanlış davrandım biliyorum oğluma da söz verdim bir daha sana kümeyeceğim annecim dedim
öpüştük koklaştık :)
bu son olur inşallah
böyle düşünmene çok sevindim canım..tebrikler..anneler merhametli olur...tabi anne olmak fedakarlık ister..eminim sende öyle fedakar bir annesin...Şeniz
Benim oğlumda çok kalkanlardandı taki son bir haftaya kadar Taylan devam sütü kullanıyordu süt içmediği için son günlerde devam sütüde içmek istemiyince bende yoğurt yediriyorum yatmadan önce baya sevdim bu işi gece sadece bir kere kalkıyor emiyor uyuyor sabahta dokuzda kalkıyor ayrıca son iki ayda dört tane azı diş çıkarmasına rağmen hala diş çıkarma çalışmaları sürüyor.
eşim geldi kucağına oğlan gelsene içeri çocuk seni istiyor diyor uğraşmamak için en kolayını diyor yani
sonra beyimiz işe gitti hooop bizim sıpa 8 de uyandı yine mıymıy ağlanıp duruyor
offfff ne yapacağım
ofofof işin zormuş valla...benim kızızm daha 40 ı çıkmadı gecede 2 kere kalkıyor...ama gündüz hiç uyumuyor..buda bi sorun salı günü doktoruna sorucam daa...sein şu qan düzenli olması gerekir uykunun ya bence doktoruna danış yada akşam masajları yada ninni masal yada gece bi oyun onu yoracak bişey ayran içir yoğurt yedir ne bileyim...ben bile bazen sinirleniyorum bebeğim daha hırçın oluyor...
bugün hiç uyumadı benim kızım akşam bi banyo bi rezene verdim biraz klasik müzik ayakta salladım şu an uyuyor ...allah kolaylık versin...
offfff ne yapacağım
ay canim ayni yaa ayni bizde esimle sirf kizim yuzunden kavga ediyoruz
dengemiz altust oldu cocuk sabah 5te uyuyo delircem sonrada
8de uyaniyo allahim biktim bende kiziyom vijdan azabindan
geberiyom sonra birde benim kizim egzama 10aylik oldu
dogdugundan beri kasintili egzama si kasinti uykusuzlugu hepsi bi arada..ee ne zaman gececek bu sikintilar (((((((((
buarada komsumun kizi var kizi aksam 8de yatiyomus sabaha kdr
hep boyleymis yaaa ?((( aglamak istiyorumm help me!!!!!!!!!!!!!!!
ya benim oğlumun 4 yaşına kadar durumu geldi gözlerimin önüne..inanın çok zor benim yardımcılarım vardı ablaları sağolsunlar çok baktılar kardeşlerine..ama gece oldumu ben sabaha kadar onunla ilgileniyordum...bir müddet radyonun frekansını bozdum cızırtıyla uyuyordu..bir ara elektrik süpürgenin sesiyle uyuyordu.bir ara 2 kişi sallıyorduk öyle uyuyordu tabi uzun süreli uyku değildi bunlar..şimdi 5 yaşında artık dışarda oyun oynadığı için çok yoruluyor gece 1gibi uyuyor... fakat şimdiye kadar hiç gündüz uykusu olmadı..evet çok zor uymayan çocuk..rabbim yardımcınız olsun...
lmaz:
bizim aslında uyku sorunumuz yoktu
doğduğundan beri uykuları güzel düzenli bir çocuktu Barış
minicikti 8 de yatardı 3 kadar hiç uyanmazdı kalkar emer uyur sabaha karşı kalkardı bir daha emmeye o kadar
10 ay civarı kendi kendine uyurdu yatağına koyar öperdim uyurdu 1 kere emerdi gece sadece
aşağı yukarı 1 yaşından sonra da gece yatar sabah kalkardı
ne güzel günlermiş
ne olduysa son 1 aydır oldu diştendir diyorum kendimi teselli ediyorum
bunan sonra böyle devam edebileceği ihtimalini düşünmek bile çok korkutucu
sabır sabır ya sabır..........
şimdiye kadar kızım gece yatıp sabaha kadar ya 5 kez uyumuştur yada6 sürekli uyanır hemde defalarca ve nerdeyse yarım saat yada bir saat sallamadan tekrar uyumaz ben alıştım valla uykusuzluğa gündüz uykusunuda bir yaşında teke düşürdü. gece uyanınca hem ağlıyor hemde deli gibi evin içinde dolanıyor . valla anlamadım ben bu işi sürekli böyle