akıl istiyorum

Doğru söylüyosunuz elimdekinin kıymetini bilip şükretmem gerektiği yerde böyle eften püften şeylere takıldığım için kızıyorum kendime sadece
bende onceden c.tesı gunlerı calısıyordum , ayrıca sımdıkı gbı bı ısım keske olsa dıye uzuluyordum
ama sımdı sor memnunmsn hersey yolundamı dıye yıne degıl

Cumartesi pazar tatil yapmak için 6 ay iş aradım buldumda 5 senedir burda calısıyorum yine memnun değilim bu seferde maası az geliyor . Maası yğkseltseler yine bi bahane bukurum eminim her sabah soylene soylene geliyorum ne bırakmayı gözüm yiyo ne devam etmeyi. Boyle sürünğp gidiyorjm.
Cumartesi pazar tatil yapmak için 6 ay iş aradım buldumda 5 senedir burda calısıyorum yine memnun değilim bu seferde maası az geliyor . Maası yğkseltseler yine bi bahane bukurum eminim her sabah soylene soylene geliyorum ne bırakmayı gözüm yiyo ne devam etmeyi. Boyle sürünğp gidiyorjm.
Kesin cts izin koysalar bende bulurum birşey o vaziyetteyim

Bu arada sırf evde oturup dinleneyim die izin aldığım oluyor catlıyorum sıkıntıdan işe gelmeyincede. İş hayatında 100 de yüz mutluluk yok maalesef hiç bi zaman.

okuldaki pembe hayallerin geçek olmadığıyla karşılaştın :KK45::KK45:
malesef artık hep çalışacaksın :KK48::KK48:

Bu arada sırf evde oturup dinleneyim die izin aldığım oluyor catlıyorum sıkıntıdan işe gelmeyincede. İş hayatında 100 de yüz mutluluk yok maalesef hiç bi zaman.
Ben de sıkılıyorum gözüm saatte ilerlese diyorum ev hayatına çok alıştım heralde istediğim saatte yatıp uykumdan canım isteyince uyanmayı evde bu tarz benim izlemeyi :)) zor geldi şimdi

Demek ki bi memnuniyetsiz ben değilmişim :)
ben ınat etmıyorum ama bısey olunca tartıstık dıyelım orda bırakıyorum uzatma huyum yoktur bu aralar ıyıce zıvanadan cıktı ama bnmkı bagırıyo cagırıyo sonra ben sakın sakın konusuyorm sonra sen cok haklısın sorun bende dıyor ,
ınsan bıkıyor bı sure sonr bu anlattıgım seyler su son 1 haftanın ıcınde olan seyler ılıskıye bakısın degısıyor ben bu kdr ıyı nıyetlıyken onun bu davranısları hıc hos degıl belkıde bıtmesı gerekıyordur artık

X