• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akik tasi ve Gebelik

• Konu Sahibi Konu Sahibi Iraz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
I

Iraz

Ziyaretçi
Kizlar biliyorsunuz atalarimizin her tasin insana yansittigi farkli bi Enerji olduguna inandigi gibi Bunun Kuran-i Kerimdede yeri var.Sonuc olarak Allah hicbirseyi nedensiz yaratmamistir.Akik TasininFiziksel Etkileri
Bedenin gerginlik olan kısımlarına sıcaklık hissi verir ve gerginliği azaltır. Ağrıları gidermek için kullanılabilir.
Cilt hastalıklarına karşı etkilidir. Damarları kuvvetlendirir.
Güçlü ve erkeksi bir enerjiye sahip olan akik, cinsel organlar ve cinsel güç için faydalıdır.
Hamilelikte hem anne hem de bebeğin sağlığı için faydalıdır ve bu süreç içerisinde kullanılması özellikle önerilir.
Kemik ve diş yapısının korunmasında faydalıdır.
Mavi renkli olan diğer taşlar gibi, mavi tonlarında olan akikler de akiğin diğer türlerinden farklı olarak boğaz çakrasında etkilidir ve boğaz ile ilgili sorunlarda kullanılabilir.

Eger konuyla ilgileniyorsaniz Internetden Gizli hazine den bakabilirsiniz.Tabii Önce hersey Allahtan kizlar.Bu insana ilac degil yada batil inanc degil.Sadece her Dünyadaki herseyin insana yansittigi bi Enerji olduguna inaniyorum

cnm bende doğal taşalar satıyorummmmmmm
akik taşının faydaları
baş ağrısına iyi gelir,kan dolaşımını düzenler.unutkanlığı engeller,tansiyonu düzenler.kalbe iyi gelir mutluluk verir
onix taşı doğum sancılarını hafifletir

Konu sahibi ve bölüm sorumlusu arkadaşlarımın dikkatine:
Konu Gebelik bölümünden ilgili bölüme taşınmıştır.
Sevgilera.s.

cnm bende doğal taşalar satıyorummmmmmm
akik taşının faydaları
baş ağrısına iyi gelir,kan dolaşımını düzenler.unutkanlığı engeller,tansiyonu düzenler.kalbe iyi gelir mutluluk verir
onix taşı doğum sancılarını hafifletir

mira doğal taş arıyorum ama afyonda bulamıyorum benimle irtaba geçebilirmisin lütfennnn

Back
X