Arkadaşlar merhabalar. Ben mayıs 2015 te evlendim düğünümü Akhisar'da yaptın. Kendim öğretmenim ve İstanbul'da görev yapmaktaydım o dönemde. Düğünüm ile işimden dolayı ilgilenemedim düğün yerini kayınpederim ayarladı ütopia mavi salonda kı bence harika bir yer oldu fakat ütopia kendi düğün içinde fotoğrafçı olduğunu MESUT COLOUR ile anlaştıklarını söyledi. Sadece fotoğrafçı için İstanbul'dan Akhisar'a bizzat gittim. İş bağlama döneminde aman yarabbi bir ilgi bir alaka görmeniz lazım anlatmalar allama pullama her şey iyi güzel hoş Çek'im +albüm+50 adet foto 1100 TL pazarlık ile indi o da salonun hatrına minnet etti oldu. Neyse geldi düğün günü çattı fotoğraf dış mekan olacak gelen üç kişi de bir of bir puf hadi hadi demeler ben gelinlikle zor hareket ediyorum zaten sonra bizimkisi o gün için 7. Çekimmiş çok yorulmuşlar hızlı olacakmışız azarlamalar derken yarım saat te 50 fotoğraf ile iş bitti. Bi hüsran ile başladı herşey daha sonra albüm seçimi için eşimle gittik kendileri 20 tane fotoğraf seçip biZden 10 tanesini de seçmemiz lazımmış E kime göre bu seçim onlar bakmış güzellerini seçmiş onlardan beğenecekmişiz... Herkesle öyle uğraşamazlarmış gene bir hüsran fotoğraflarımı dijital istedim ekstra para istediler ki başta ücretsiz diye konuştuğumuz düğün videosu kamera kaseti halinde verildi hala daha izleyemedik onlar uğraşamazmış vermedikleri hala fotoğraflar var para isteyip hepsini alın diyorlar veriyoruz eksik gönderip kalanı için ayrı para istiyorlar. Siz siz olun sakin Mesut COLOUR yada foto Mesut asla ama asla seçmeyin bir sürü olumsuz şey duydum tabiki Akhisar'a gelin gittikten sonra. Bir kere olacak o lar yüzünden fotoğraflarıma bakamıyorum bile.