• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aker,armine eşarplar ve kaşe kabanlar

buse67zeynep

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2013
1.963
101
163
İstanbul
elimde aker ve armine eşarplar var takas yapmak istiyorum
2 adette kaşe kaban var 46 beden kaşelerle takas olabilir
bedenleri kırmızı kaşe 42,44 beden
ekrulu kaşe 44 beden
satında alabilirsiniz uygun fiyatlarla
isteyene link ve resim atarım

merhaba elimde armine kase kaban var gecen yil tayinim karsa cikinca orasi cok soguk diye 2 tane aldim biri zuhre biri armine. zuhreyi kullandim ancak armineye uygun esarp ararken es tayinim geldi ve 2 ay surmeden antebe geldim buralarda o kadar soguk olmadiu icin etiketi uzerinde duruyor 600 tl etiket fiyati ven 300 e almistim %50 indirimden 175 e verecem eger isterseniz resim eklerim 44 beden bu arada

merhaba elimde armine kase kaban var gecen yil tayinim karsa cikinca orasi cok soguk diye 2 tane aldim biri zuhre biri armine. zuhreyi kullandim ancak armineye uygun esarp ararken es tayinim geldi ve 2 ay surmeden antebe geldim buralarda o kadar soguk olmadiu icin etiketi uzerinde duruyor 600 tl etiket fiyati ven 300 e almistim %50 indirimden 175 e verecem eger isterseniz resim eklerim 44 beden bu arada
canım ilgin için teşekkür ederim ama 44 beden bana dar geliyor 46 beden giyiyorum

Back