Akdeniz Üniversitesi

canım kimse yazmamıs ama ben kampüsünü biliyorum.gercekten cok güzeldir.yanından gecen herkes sanatcı ruhludur.denize yakındır ders cıkısı denize girersiniz.kampüsündeki binalar cok şıktır.olbia carsısı var kampüste işte cafeler market vb. seyler var.ben siddetle tawsiye ederim bu acıdan.egitim acısından da idare eder

Ben akdeniz üniversitesindeydim,şimdi yatay geçiş yaptım istanbul üniversitesindeyim. Arkadaşım sana şiddetle şunu tavsiye etmek istiyorum, sakın üniversitenin güzelliğine, insanların rahatlığına kanma, ortamlara girme ziraa mükemmel görünen ama içini pislik kaplamış insan çoktur. Öyle okuldan sonra denize giderim diye düşünme, dersleri asma sonra gerçekten ciddi problemler çıkıyor. Akdeniz Üniversitesi nin o tatil köyü imajına kanma. Dış güzelliğin çok önemli olduğunu görüceksin orada, çünkü herkes birbirini tavlama derdinde. Bu yüzden KİMSEYE GÜVENME, ev arkadaşında dahil

bu sadece akdeniz üniversitesine özel bir durum değil ki, türkiyenin her şehrinde hatta tüm dünyada içini bilemeyeceğin insanlar vardır, bu devirde kimseye güvenmeyeceksin . akdenize gelirsek gerçekten hayatımda gördüğüm en güzel kampüse sahip üniversite, istanbul,izmir,ankaradaki hemen hemen tüm üniversiteleri gezdim okul gezisiyle. antalya öğrenci için çok ucuz bir şehir, ulaşım çok ucuz. kampüs denize 5 dk, konyaaltı plajı çok güzel, ayrıca lunapark da çok yakın. kampüsün içinde olbia ve yakut alışveriş merkezleri var, kafeler çok güzel, yemekhane yemekleri 4 çeşit ve temiz.

mrb kızlar ben akdeniz cekodayım okulumu cooooooook seviyorum :) antalyayı da cok seviyorum istanbuldan geldim antalyaya ama cok istemiştim umarım 4 senem de okulumu cok severek geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…