- 14 Haziran 2016
- 1.207
- 520
- 23
- Konu Sahibi atlasirmak
-
Merhabalar hangi dala girdiğini bilmiyorum o yuzden bilgisi olan varsa lütfen bilgilendirirse çok sevinirim ben nisanliyim ve nişanlım nisan ayında rahatsızlandı hastaneye götürdük kanında ya akdeniz anemisi yada taşıyıcısı demişti tam olarak hatırlamıyorum kanında bu çıktı ve midesi çok agrıyordu doktorlar iki gün sonra ortaya çıkardılar mide kanaması geçirmiş ve yaşı genç olduğu için bunu atlatmış yaşlı birisi olsaydı bir süre ayağa kalkamazdi dedi midesine endoskopi yapıldı ülser var diğer doktor ise ülser var ve mide kanaması geçirmiş suan durmuş ama hala yara şeklinde demişti kansizligi da vardı ve o doktor ben bunu ustlenemem bu konu beni aşar dedi ve merkezdeki baska bir hastanete sevk etti oradaki doktor ise tekrar endoskopi yapmak istedi ama nişanlım ise daha sabah oldu ve bir kaç saat sonra tekrar endoskopi yi kabul etmedi çünkü hala midesi bulaniyordu endoskopi yapıldı ve iki gün sonra trafik kazası geçirdik arabada ben kayın valifem nişanlım ve görüncem vardı domruk yuklu kamyon bize çarptı neyse kısacası araya kaza girdi ve n isanlima soruyorum madende agri var mi diye yok diyor tekrar doktora gidelim diyorum istemiyor onada anlayış göstermeye çalışıyorum yasadiklarimiz zordu ve birde anemi meselesi var bu evliliğe engel mi vede midesi suan agrimiyor ama tekrarı olur mu kanamanın ve o ülser ne durumda lutgen birisi yardımcı olabilir mi
Akdeniz anemisiyle doğmak demek engelli olmak demek değil. Bildiğim kadarıyla vücutta bu şekilde kanamalar oluyor bazen bi yeri kesilince kan pıhtılaşmadığı için kanama durması zor oluyorBu büyük bir şey mi yani hastalık olarak bahsettim ama bu bir hastalık demekmi yeni bir çocuk %25 ihtimalli olarak hasta olarak doguyorsa engelli olma riskini mi gösteriyor
Bir yeri kanadigi zaman durması zor oluyor dedinizya peki başka bir durum var mi yani evlenmek çocuk için bir sıkıntısı başka bir sorunu felan var miAkdeniz anemisiyle doğmak demek engelli olmak demek değil. Bildiğim kadarıyla vücutta bu şekilde kanamalar oluyor bazen bi yeri kesilince kan pıhtılaşmadığı için kanama durması zor oluyor
Genetik yoluyla çocuğa geçebilme ihtimali var sanırım. Nişanlını al bi doktora gidin konuşun bilgilenin iyice. Bu senin en doğal hakkın.Bir yeri kanadigi zaman durması zor oluyor dedinizya peki başka bir durum var mi yani evlenmek çocuk için bir sıkıntısı başka bir sorunu felan var mi
Teşekkür ederim paylaştığınız herşey icin ama hayırlısıyla inşallah çocuk olacağı zaman engelli olarak dogma gibi bir sorun olusturmuyorsa anemi yada anemi taşıyıcısinin ne gibi bir zararı olabilir kiGenetik yoluyla çocuğa geçebilme ihtimali var sanırım. Nişanlını al bi doktora gidin konuşun bilgilenin iyice. Bu senin en doğal hakkın.
Evet malesef büyük bir şey, o dönemde ben ve nişanlım çok telaş yaptık, hastane hastane gezdik, her hastanede size malesef yardımcı olamıyor, Üniversite hastanelerine gitmeniz gerekiyor.Bu büyük bir şey mi yani hastalık olarak bahsettim ama bu bir hastalık demekmi yeni bir çocuk %25 ihtimalli olarak hasta olarak doguyorsa engelli olma riskini mi gösteriyor
Akdeniz anemisiyle doğmak demek engelli olmak demek değil. Bildiğim kadarıyla vücutta bu şekilde kanamalar oluyor bazen bi yeri kesilince kan pıhtılaşmadığı için kanama durması zor oluyor
Bir yeri kanadigi zaman durması zor oluyor dedinizya peki başka bir durum var mi yani evlenmek çocuk için bir sıkıntısı başka bir sorunu felan var mi
Teşekkür ederim paylaştığınız herşey icin ama hayırlısıyla inşallah çocuk olacağı zaman engelli olarak dogma gibi bir sorun olusturmuyorsa anemi yada anemi taşıyıcısinin ne gibi bir zararı olabilir ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?