çok teşekkür ederim cevabınız için nereye kime soracağımı şaşırdım dr da normal dedi ama işte ağrıları olunca bizde çok üzülüyoruz... sizede geçmiş olsun babanızın son durumu nedir iyidir inşallahGeçmiş olsun. Benim babam da akciğer kanseriydi. Şuan ki durumu normal tabi. Babam da hemen yorulup soluk soluğa kalıyordu. Vücut kendini toplayana kadar öyle oluyor. Sonrasında geçti. Beslenme, moral önemli. Moralini bozmasın boşuna. Geçecek o durumlar.
Sıkıntıları Geçecek inş. Hepsi normal. Dr unuza güvenin. Dr lar, normal olmayan birşey olunca zaten söylüyorlar. Benim babamı yıllar sonrasında böbrek kanserinden kaybettikçok teşekkür ederim cevabınız için nereye kime soracağımı şaşırdım dr da normal dedi ama işte ağrıları olunca bizde çok üzülüyoruz... sizede geçmiş olsun babanızın son durumu nedir iyidir inşallah
başınız sağolsunSıkıntıları Geçecek inş. Hepsi normal. Dr unuza güvenin. Dr lar, normal olmayan birşey olunca zaten söylüyorlar. Benim babamı yıllar sonrasında böbrek kanserinden kaybettik
anladım çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için çok zor süreç bakalım bizi neler bekliyor allah herkesin yardımcıda olsunTeşekkür ediyorum. Kemo aldı. O zor bir süreçti babam için. Kemo kişiye göre değişiyor. Ameliyattan 1 yıl sonra normal yaşamına döndü. Ameliyattan sonra 7 yıl yaşadı. Böbrek kanseri metastaz değildi. Onda maalesef kurtulamadı.
Nasıl oldu babanızanladım çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için çok zor süreç bakalım bizi neler bekliyor allah herkesin yardımcıda olsun
4 kür kemo aldı şuan ışın alıyor oda koruma amaçlı dr immünoterapi için test istemişti %80 uyumlu çıktı ışın sonrası ona başlayacak 1 yıl alacak dedi iyi gidiyor ama yorgunluk var tabi halsiz düştü artık tedavilerden bi bitseydi hayırlısıylaNasıl oldu babanız