- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- 298
- Konu Sahibi mihrihatun
-
inşaallah canım ya zaten o acı çekmeleri yok mu o kahrediyo insanı elinden gelen bir şeyde yok mahvoluyosun dilerim tamamen kurtulsun babalarımız mutluluğumuzu paylaşalım burada
Benim babam küçük hücreli akciğr kanseri. Evre 4'te. Teşhisi 9 ay önce koyuldu. Mücadele ediyoruz. Sormak istediğin bir şey varsa cevaplarım. Araştırmadığım şey kalmadı diyebilirim. Erkan topuzla dahi görüşüyoruz.
Evet bana söylemişti kanser hastaları kanserden değil kemo da verilen zehir sonucu organların iflasından ölüyolar o yüzden ailede kanser vakası olursa sakın kemo aldırmayın hemen psikoterapi(eşi de psikanalist) aldırmaya başlayın o şekilde kurtulabilir demişti
evet biz de araştırdık hep tekrarlıyomuş hastanede konuşuyoruz iki yıldır üç yıldır gelenler var acı çekmesin rezillik çekmesin insanın içi gidiyo bizimde küçük hücreliinşallah cnm benim babamında küçük hücreli kanser tipi doktor 1,5 yıl verdi ve tedavi bitti dediğiniz anda yineeleyecek dedi yani babam hayatının sonuna kadar hep tedavi görecek galiba Rabbim herkese hayırlı şifalar versin ve başımızdan eksik etmesin çok zor bir durum baba yani(((
Annemin amcasına kanser teşhisi koydu doktor. Taş çatlasın üç ay yaşar demiş. Kızları ağlamaktan helak oldu. Yemeğe davet ediyorlar amcanızın son isteği gelin işte fotoğraf çektirelim birlikte arada gözleri doluyor herkesin. İnsan ister istemez etkileniyor. BU olayın üzerinden üç sene geçti. Amcamız turp gibi. Gitti tedavisini oldu düzeldi. Ama kendisine hiç kansersin demediler.
hanımlar çevrenizde yok mu güzel örnekler bundan kurtulan babam ölmesin çok korkuyorum
Benim babam küçük hücreli akciğr kanseri. Evre 4'te. Teşhisi 9 ay önce koyuldu. Mücadele ediyoruz. Sormak istediğin bir şey varsa cevaplarım. Araştırmadığım şey kalmadı diyebilirim. Erkan topuzla dahi görüşüyoruz.
Eşimin dedesi 2 ay kadar önce ameliyat oldu 70 li yaşlarda bir kez kemoterapi aldı bir kere daha ve son kez alacak Allah'ın izni ile bitecek güzel düşünün dua edelim inşallah şifa bulur
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
inşallah size de çok geçmiş olsun
hanımlar çevrenizde yok mu güzel örnekler bundan kurtulan babam ölmesin çok korkuyorum
dert aynı dert rabbim şifalarını versin inşallah geçmiş olsun cnm
çok geçmiş olsun Allah tez zamanda şifa versin bitkisel tedavi uyguluyor musunuz siz
Çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin. Çevrenizde yok mu güzel örnekler demişsin. Daha önce de yazmıştım yengem akciğer kanseriydi. Son evresiydi artık ki doktorlar 3 ay yaşarsın demişler. Ama biliyor musun yengem 3 ay yaşamak şöyle dursun kanseri yendi. 10 yıl oldu ve arada kontrole gidiyormuş duyduğum kadarıyla. Yani Allah isterse babanın da morali yüksek olursa neden olmasın. Çok iyi olacak inşallah baban.
Sana bir de tavsiyem netten araştırma. Moralini bozduğunla kalırsın. Gerekli gereksiz birsürü şey yazıyor.
Dayım akciğer kanseri, aynı zamanda yemek borusu kanseri.
Doktorlar o kadar umutsuzdu ki, sigarayı bile bıraktırmadılar. Nasılsa kurtuluş yok dediler.
Ispartada emekli bir doktor varmış. Tahlillere falan bakıp da bitkisel tedavi yapıyormuş.
Ona gitti dayım. Adama çok güvendi. Hayata da tutundu. biz hiçbir şey demeden sigarasını bıraktı.
5 sene oldu, hiçbir ilerleme yok kanserlerinde. Uyuma evresindeymiş.
Hastanedeki doktoru bile, ne yapıyorsunuz bilmiyorum ama aynen devam edin demiş.
Şimdi sadece 6 ayda bir kontrole gidiyor.
Allah acil şifalar versin.
eşimin dayısının sırf akciğeri değil her yeri kanser sıçramışheryere ama adam kahvede oturuyor uzun yolculuk yapıyor ben onu öldürcem diyor çılgın gibi yemek yiyor kilo alıyor ben yicem ki beni devirmesın dıyor ama inan heryeri kanserli doktorları şaşkın ama adam hasta olduğunu kabul etmiyor.. dıger ornek esımın babası akciğer kanseriymiş 5 yıl önce tedavısını gormus hatta tek akcigerı alınmışş hala yaşıyor hatta turp gibi sadece bıraz yavas yuruyor tek akcıgerlı oldugundan nefes olayı yavas yürüyor dedıysemde 5 dakıkada markete gıdıp gelıyor 5 kıloluk suları taşıyor. rabbım bılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?