Onkoloji - Kanser ve Türevleri akciğer kanserinden kurtulan yok mu :((

amin çok sağolun, hayır istanbulda değiliz biz babam kabul etmez psikoterapiyi başlar da zorlandı hastalığı kabullenmek de ama şimdi alıştı kabullendi ben buna yenilmem diyo bazen yine duygusallaşa da ama dediğinizi ben de düşünmüştüm uzman desteği çok iyi olurdu ama kabul etmez işte

Valla bence mutlaka ikna edin grekirse baskı yapın küsün yanında ağlayın..babanız bu allah korusun yenme ihtimalini artırcak herşey için savaşın..inşallah kabul eder kurtulur ve sızede sevincle buraya yazmak nasip olurr

haklısınız aslında ben de isterim ama kabul etmez diye hiç teklif dahi etmedik bi deneyelim inşallah kabul eder o iyileşssin biz her şeyi yaparız yeter ki iyileşsin

hanımlar çevrenizde yok mu güzel örnekler bundan kurtulan babam ölmesin çok korkuyorum

babamda aynı durumda kmoterapi yeni bitti iyi gidiyo dedi doktor bu hafta tarama var bakalım inşallah yenerler Rabbim hayırlı şifalarını versin namazda sizede dua ederim artık

babamda aynı durumda kmoterapi yeni bitti iyi gidiyo dedi doktor bu hafta tarama var bakalım inşallah yenerler Rabbim hayırlı şifalarını versin namazda sizede dua ederim artık

Allah razı olsun aynı şekilde ben de yer veririm duamda babanıza... çok sevindim inşaallah sonuç güzel gelir ameliyat oldu mu babanız?

haklısınız aslında ben de isterim ama kabul etmez diye hiç teklif dahi etmedik bi deneyelim inşallah kabul eder o iyileşssin biz her şeyi yaparız yeter ki iyileşsin

Sakın umudunuzu kaybtmeyin kanser psikolojik bir hastalık psikolojik olrk yenerse kanser hücreleride yokolabilir..benim erk arkdsmn akrabası kemoterapi fln almadı(onun babası ömrünü kanser hastalaryla harcamıs kemoterapiye karşılar) adam terapi aldıktan sonra kanser hücreleri mucizevi şekilde kaybolmuş istanbuldaki doktorlar inanamış

katılıyorum sana, alkol-sigara tetiklese bile genetik çok önemli. amcam suan mide kanseri ve alkol almadığı gün yoktur üstelik daha yeni kalp ameliyatı oldu. Herkes alkole bağlıyor ama babaannemde aynı hastalıktan vefat etti, sorun sadece alkol değil genetikte olablir diye düşünüyorum.

Konu sahibi arkadaşım Rabbim acil şifalar versin yardımcınız olsun.

Çeşidine ve sahfasına bağlı.
Küçük hücreli kanserse yani metastası hızlıysa zor.
Allah şifasını versin inşallah babanıza.İnşallah iyileşir.

Allah razı olsun aynı şekilde ben de yer veririm duamda babanıza... çok sevindim inşaallah sonuç güzel gelir ameliyat oldu mu babanız?

babamın heryerine dağılmıştı merkez akciğer dendi ameliyat olmadı beyinde çok ufak kaldı radyoterapiye başlanacakmı taramadan sonra belli olacak çok kötü günlerdi birdaha geri gelmesin inşşallah Allah herkese şifa versin cnm

Annemin amcasına kanser teşhisi koydu doktor. Taş çatlasın üç ay yaşar demiş. Kızları ağlamaktan helak oldu. Yemeğe davet ediyorlar amcanızın son isteği gelin işte fotoğraf çektirelim birlikte arada gözleri doluyor herkesin. İnsan ister istemez etkileniyor. BU olayın üzerinden üç sene geçti. Amcamız turp gibi. Gitti tedavisini oldu düzeldi. Ama kendisine hiç kansersin demediler.

genetik yatkınlık varsa bunlar sadece tetikleyicisi galiba

aslında kanser değil kemo öldürüyor diyorlar ya doğru galiba kemo almadan yaşayanları okudum bende bir de ozon tedavisi varmış onu da dşünüyoruz

inşaallah canım ya zaten o acı çekmeleri yok mu o kahrediyo insanı elinden gelen bir şeyde yok mahvoluyosun dilerim tamamen kurtulsun babalarımız mutluluğumuzu paylaşalım burada

maalesef tam da dediğiniz gibi (

Doktorunuz ne dedi ? Hani erken tanı oldu yada geç vs ?Tedavisi ne olacakmış ?
Benim dedeme konmuştu bu tanı ama dedem 75 yaşındaydı.Yaş önemli bir kıstas.Dedeme ömür biçmişti dr ama dediğim gibi çok ileri safhasıydı.
İnşallah güçlüyse kurtulacaktır babanız.Dua edelim dayansın tedaviye.

Benim babam küçük hücreli akciğr kanseri. Evre 4'te. Teşhisi 9 ay önce koyuldu. Mücadele ediyoruz. Sormak istediğin bir şey varsa cevaplarım. Araştırmadığım şey kalmadı diyebilirim. Erkan topuzla dahi görüşüyoruz.

aslında kanser değil kemo öldürüyor diyorlar ya doğru galiba kemo almadan yaşayanları okudum bende bir de ozon tedavisi varmış onu da dşünüyoruz

tam tersi bildiğim kadarıyla.kemoterapi kanserli hücrelerin hızla yayılmasını yavaşlatıyo ve ömrü uzatıyo (doktorların tabiriyle)
kemoterapi almadan yaşayanlar da erken teşhisle ancak mümkün olur.bazılarına kemoterapiyi bırak ameliyatla sadece çözüm bile olabiliyorlar

doktorların ömür biçmesini hiç anlamıyorum çok yanlış bence
hayatta o kadar mucizevi şeyler varken nasıl ömür biçilir ki
annemim patronunun annesine de en fazla 6 ay yaşar demişler kadın 2 yıldan fazla yaşamış
öldürmeyen Allah öldürmez diyorlar ya aynen öyle işte

Evet bana söylemişti kanser hastaları kanserden değil kemo da verilen zehir sonucu organların iflasından ölüyolar o yüzden ailede kanser vakası olursa sakın kemo aldırmayın hemen psikoterapi(eşi de psikanalist) aldırmaya başlayın o şekilde kurtulabilir demişti

babamın sadece ciğerde tedavisi için dr olumlu konuşuyo iyiye gidiyo dedi işte küçülme olursa ameliyata alacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…