Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Akciğer için ilaç arıyorum
- Konu Sahibi ibelta
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?hayır canım bir daha tekrarlamadı sükür ama cok dikkat ediyoruz bu hastalık zaten akciyer de hava keselerinin ğenişlemesi ile ilğili bir problem siğara dumanı toz gibi maddelerden uzuk duruyoruz ve kısın buhar makinası kullanıyorum sükürler olsun 14 yıl oldu ilk teshisten bu yana ama sorun yok suan doktor un dediği bize temiz hava ve yararlı ğıdalar almak la cözülüp tekrarlamıyıcağıdır insallah sende şifa bulursun ve bir de tütsü parfüm gibi ağır kokular kullanmıyoruz evimizde
Birincisi ibrahim saracoğlu doktor değil ziraat muhendisi!sakın dediklerine kulak asmayın derim ,cunku tıbbın t sinden anlamayan birinin tavsiyelerini okuyacagınıza ,doğal tıp ansiklopedisi diye bir sürü yabancı ceviri var onu alıp okuyun.
İkincisi mantara sesleniyorum lütfen kurallar geregi ikili tartisma yasak bunu hatırlatım,cunku her yazdıgım yerde yazdıklarıma olumsuz cevap vermenize anlam veremiyorum.Etkileşim konusuna gelince eczacısınız siz bilmiyorsanız ben soyleyeyim hicbir etkileşimi yok kitaplara ve literatürleri inceleyebilirsiniz.
İkincisi mantara sesleniyorum lütfen kurallar geregi ikili tartisma yasak bunu hatırlatım,cunku her yazdıgım yerde yazdıklarıma olumsuz cevap vermenize anlam veremiyorum.Etkileşim konusuna gelince eczacısınız siz bilmiyorsanız ben soyleyeyim hicbir etkileşimi yok kitaplara ve literatürleri inceleyebilirsiniz.
sebnos,ziraatçi değil canım,kimyacı.Üstelik profesör,ömrü araştırmalarla geçmiş,oturduğu yerden ahkam kesmiyor.Sanırım araştırmadan aklından geçenleri yazmışsın.Doktorların çare bulamadığı dertlere deva bulmuş durumda.Biz nice doktorları gazeteden okuyoruz,çürük böbrek yerine sağlamını alan ya da Ayşenin yerine Fatmanın rahmini alan....Her mesleğin ustaları vardır,Sezarın hakkını Sezara vermek lazım.