o zaman o kadar kötü durumda değildir burnunda varmi oksijen destegiAmin çok teşekkür ederim Fanus içerisinde oksijen alıyor şuan
canim rop hakkinda bi bilgim yok ama solunum desteğini fanus içinden almasi burundan yada entube şekilde almadindan daha iyi bundan sonra insallah ciğerleri dahada gelişecek ve kendi kendine solunum yapacak ben inanıyorum onlar çok güçlüler çok kötü durumda olablar zaten makinadan ayrilamiyo günden güne oksijeni azaltirlar doktorlar zaten net bişey söylemez sen görmeye gidemiyormusunHayır iki haftadır fanus içerisinde oksijen desteği alındığı söyleniyor bu konular hakkında pek bilgim olmadıgı için çok korkuyorum ve onun gözünde de rop çıktı şuan 3. Evrede
amin canım ne zordur bilirim en azindan biri yaninda bunada şükür yeterki oda iyi olsunda 1 ay daha geçsin hem ikisine bakmak zor olur belki böylesi daha iyi olacak sizin için.İnşallah inşallah Gidiyorum her salı görmeye gidiyorum ama daha ne kadar dayanabilirim bilmiyorum bi çocuğum yanımda diğeri yok çok zor bişey yaşıyorum allah kimseyi evlatlarıyla sınamasın
Amin inşallahh teşekkür ederimAllah tez vakitte sifa versin, evlatlarinizi size bagislasin insallah.
benimki ikiz degildi tek ama yogun bakimda kaldi kalbinde delik vardi solunum sıkıntısı vardi sag ciğeri gelismemisti 2 kilo doğmuştu her gittiğimde doktorlar çok kötü konuşuyordu hiç umut vermediler ama çok şükür sağlığına kavuştu yavrum kalbi icinde 1 yaşını bekliyoruzZorlanacağımı biliyorum ama bir yarım eksik ve çocuğumu her kucağıma aldığımda diğeri hastanede olması çok zoruma gidiyor sizde mi aynı şeyleri yaşadınız
doktorlar kendini herşeye hazirlaman için iyi şeyler soylemiyo canim kalbi yüzündende morarabilir ben solunumu çok kötü olsa fanus degil burundan verirler diye düşünüyorum birde cigeri gelişsin diye surfaktan veriliyo diye biliyorum kaburgadan delik açıp tüp takıp bundan bahsedilsimiAmin çok sağolun 107 gün oldu makinadan kurtuldu şimdi fanusta morarması normal mi hala akciğerinin iyi olmadığını söylüyorlar ama. Hergün yeni bi umutla uyanıyorum ama öyle konuşuyorlar ki olan inancımı bitirmeye çalışıyorlar
anladim canım ciğerleri hiç gelismeseydi makinadan çıkamazdı fanustada kendi kendine nefes aliyo fakat oksijen desteği veriliyo zamanla ordaki oksijene gerek duymayacak normal bebekler gibi olacak insallah.ben anne uyum odasinda biriyle kaldim bebegi 3ay kalmisti yoğun bakımda çocuk hala tikanir gibi nefes aliyordu arada morariyordu ama kendi kendine nefes aliyordu rabbim büyük.Hayır bahsetmediler. İlk önce baya makinaya bağlı kaldı zar zor çıkardılar en sonunda fanusa aldılar. Surfaktan felan bahsetmediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?