- 29 Eylül 2021
- 485
- 118
- 53
- 24
- Konu Sahibi Elifim2211
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktor sonucuma bakmadı bile ben bayağı bir test vermiştim yani buna bakmadı sanırım çünkü bu filmle alakalı hiçbir şey söylemedi banaDoktor da mı anlamadi
Doktor sonucuma bakmadı bile ben bayağı bir test vermiştim yani buna bakmadı sanırım çünkü bu filmle alakalı hiçbir şey söylemedi banaDoktorun anlaması gerekiyor zaten sizin değil.
Akciğer filmimde birşey var mı diye sormadiniz mı doktorlarda Allah'ın kulu dikkatinden kaçmış olabilir ne varsa tahliller siz hatirlatsaydinizDoktor sonucuma bakmadı bile ben bayağı bir test vermiştim yani buna bakmadı sanırım çünkü bu filmle alakalı hiçbir şey söylemedi bana
Doktor sonucuma bakmadı bile ben bayağı bir test vermiştim yani buna bakmadı sanırım çünkü bu filmle alakalı hiçbir şey söylemedi bana
ben de unuttum bir sürü bölüme bir sürü testten geçtiğim için aklımı daha iyi gelmediAkciğer filmimde birşey var mı diye sormadiniz mı doktorlarda Allah'ın kulu dikkatinden kaçmış olabilir ne varsa tahliller siz hatirlatsaydiniz
Recete olarak hiçbir şey vermediBu röntgeni niye istedi?
Reçete olarak ne verdi?
Kontrole çağırdı mı?
Recete olarak hiçbir şey vermedi
Röntgeni gastroenteroloji cerrahisi istedi
Hayır çağırmadı
Hayır içmiyorum sigara gastroenteroloji ye tüp mide ameliyatı olmak için gitim devlet Hastanesi'ne hayır yani doktor hani sonucuma baktım bakmadı mı bilmiyorum benim elimde boşa kağıtları vardı onları verdim doktora onlara baktı hani acaba orada gözüken şey başka bir şey olabilir mi diye ben buraya atmak istedim belki anlayan biri olur diyeGastroya neden gittiniz? Önemsiz bir şey demek ki.
Sigara içiyor musunuz
Hayır içmiyorum sigara gastroenteroloji ye tüp mide ameliyatı olmak için gitim devlet Hastanesi'ne hayır yani doktor hani sonucuma baktım bakmadı mı bilmiyorum benim elimde boşa kağıtları vardı onları verdim doktora onlara baktı hani acaba orada gözüken şey başka bir şey olabilir mi diye ben buraya atmak istedim belki anlayan biri olur diye