• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akciğer filminde anlayamadığımız görüntü

Elifim2211

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2021
485
118
53
24
Merhaba arkadaşlar geçen gün akciğer filmi çekmiştim filimde anlayamadığımız bir şey var acaba kitle mi anlayamadık yani anlayan Biri bakabilir mi yoksa normal birşey mi hiç anlamadım

Eklentiler

• IMG_20250126_141858.jpg
    IMG_20250126_141858.jpg
    73,1 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG_20250126_141839.jpg
    IMG_20250126_141839.jpg
    77,7 KB · Görüntüleme: 30
Doktor sonucuma bakmadı bile ben bayağı bir test vermiştim yani buna bakmadı sanırım çünkü bu filmle alakalı hiçbir şey söylemedi bana
Akciğer filmimde birşey var mı diye sormadiniz mı doktorlarda Allah'ın kulu dikkatinden kaçmış olabilir ne varsa tahliller siz hatirlatsaydiniz

Akciğer filmimde birşey var mı diye sormadiniz mı doktorlarda Allah'ın kulu dikkatinden kaçmış olabilir ne varsa tahliller siz hatirlatsaydiniz
ben de unuttum bir sürü bölüme bir sürü testten geçtiğim için aklımı daha iyi gelmedi

Gastroya neden gittiniz? Önemsiz bir şey demek ki.
Sigara içiyor musunuz
Hayır içmiyorum sigara gastroenteroloji ye tüp mide ameliyatı olmak için gitim devlet Hastanesi'ne hayır yani doktor hani sonucuma baktım bakmadı mı bilmiyorum benim elimde boşa kağıtları vardı onları verdim doktora onlara baktı hani acaba orada gözüken şey başka bir şey olabilir mi diye ben buraya atmak istedim belki anlayan biri olur diye

Hayır içmiyorum sigara gastroenteroloji ye tüp mide ameliyatı olmak için gitim devlet Hastanesi'ne hayır yani doktor hani sonucuma baktım bakmadı mı bilmiyorum benim elimde boşa kağıtları vardı onları verdim doktora onlara baktı hani acaba orada gözüken şey başka bir şey olabilir mi diye ben buraya atmak istedim belki anlayan biri olur diye

Anlayan olmaz ama sizi yönlendirebilelim diye detay soruyorum.
Yakın zamanda grip influenza bronşit zatürre vs geçirdiyseniz onunla ilgili önemsiz bir leke olabilir doktor bakınca bunun takip edilmesi gerekli değil mi anlar genelde.
Siz hastaneden isteyebiliyorsanız radyoloji biriminden röntgen raporu isteyin.
Veya daha kolayı aile hekiminize gidin sorun.

Back