Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok geçmiş olsun allah acil şifa versinnOğlum 26 günlük akciğer enfeksiyonundan yoğun bakımda yatıyor 4 gün oldu balgamı akıntısı çok var bazen ciğeri tıkanıyor sonra yine açmışlar böyle olan varmı ne olur bişey yazın![]()
Balgam olması normal anormal bişey var demiyolar da fazla olduğu için ciğerlerini tıkıyor yavrumunOnlar ne diyor anormal mı? Tabi akıntı olacak öyle değil mi?
Geçecek inşallahBalgam olması normal anormal bişey var demiyolar da fazla olduğu için ciğerlerini tıkıyor yavrumun
2 yasindaki kizimda akciger enfeksiyonu geçirdi 1 ay çekti hastaneye yatmadi ama evde hava antibiyotik iğne çok zor iyileşti.bebegin daha çok küçük öksürerek atamiyor hastanede olmasi onun için daha iyi evde bakim zor ve ani bi tikanma olursa müdahale edemezsiniz kisa zamanda toparlar insallahBalgam olması normal anormal bişey var demiyolar da fazla olduğu için ciğerlerini tıkıyor yavrumun
Sabır diliyorum allahtanGeçecek inşallah
Çok m üzülüyorum yavrum daha çok küçük2 yasindaki kizimda akciger enfeksiyonu geçirdi 1 ay çekti hastaneye yatmadi ama evde hava antibiyotik iğne çok zor iyileşti.bebegin daha çok küçük öksürerek atamiyor hastanede olmasi onun için daha iyi evde bakim zor ve ani bi tikanma olursa müdahale edemezsiniz kisa zamanda toparlar insallah
Bak ondan küçük kalp hastaları,beyin hastalari var onların anası ne yapsın????Sabır diliyorum allahtan
iyi olcak insallah annesi bizde prematüre dogdugumuz için 15 gün kaldik hastanede orda iyi bakiyorlar emin olÇok m üzülüyorum yavrum daha çok küçük![]()
Bak ondan küçük kalp hastaları,beyin hastalari var onların anası ne yapsın????
Sen uzulde sutinu geri kaçır aferin, düzelecek diyorum Allah var ....sütun var mı?
İnşallahiyi olcak insallah annesi bizde prematüre dogdugumuz için 15 gün kaldik hastanede orda iyi bakiyorlar emin ol