Akçaağaç tv ünitesi ve mobilyalarım, duvar toprak tonlarında ne renk olmalı???

Ecisss

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2010
378
62
118
Kızlar ben kumbeji, kumtaşı gibi renkleri beğeniyorum. Perdelerimde doğal turuncu renkte, salonumun yemek masasının olduğu duvarı koyu kahve tonlarında duvar kağıdı düşünüyorum. Koltuklarım da henüz almadım ama bi diyorum oda koyu kahve,tarçın karışımı gibi bir renkte olsun yada diyorum açık sütlü kahve tonlarında bende bilemiyorum. fikirlerinize acil ihtiyacım vaaaar... ayrıca halılarım da krem renginde.. :)

Kızlar ben kumbeji, kumtaşı gibi renkleri beğeniyorum. Perdelerimde doğal turuncu renkte, salonumun yemek masasının olduğu duvarı koyu kahve tonlarında duvar kağıdı düşünüyorum. Koltuklarım da henüz almadım ama bi diyorum oda koyu kahve,tarçın karışımı gibi bir renkte olsun yada diyorum açık sütlü kahve tonlarında bende bilemiyorum. fikirlerinize acil ihtiyacım vaaaar... ayrıca halılarım da krem renginde.. :)

tatlım ben bu aralar bu işlerle uğraşıyorum evimde :) beğendiğin duvar renklerini bende çok beğenirim yemek masan açık tonlarda ise duvar kağıdın koyu olabilir ama masan koyu renk ise arka fon kesinlikle açık tonlarda olmalı . koltuk takımını sütlü kahve tonlarında alırsan daha ii olur odayı çok karatmamış olursun hem böylece masanın arkadsındaki duvarada sütlü kahve koyu kahve tonlarında duvar kağıdın süper olur tabi sen bilirsin şekerim bu benim fikrim

Eki Görüntüle 232133
tatlım ben bu aralar bu işlerle uğraşıyorum evimde :) beğendiğin duvar renklerini bende çok beğenirim yemek masan açık tonlarda ise duvar kağıdın koyu olabilir ama masan koyu renk ise arka fon kesinlikle açık tonlarda olmalı . koltuk takımını sütlü kahve tonlarında alırsan daha ii olur odayı çok karatmamış olursun hem böylece masanın arkadsındaki duvarada sütlü kahve koyu kahve tonlarında duvar kağıdın süper olur tabi sen bilirsin şekerim bu benim fikrim

Teşekkür ederim canım, bende sütlü kahveyi çok severim ama mobilyalarımda açık renk olduğu için kontrast oluşturmasını istedim, yoksa çok yakın renkler sönük kalabilirdi. Bugün yataştan acı kahve şu köşe takımını aldım. yemek masam ve tv ünitem akçaağaç yani açık renk mobilya olacak zaten, dolayısıyla yemek masasının yanındaki duvarım da acı kahve duvar kağıdı olucak onun dışında duvarlar kumbeji renginde boyanacak. Ayrıca masa sandalyelerini de krem almayı ve koltuğumun kırlentlerini de kremli, turunculu yaptırmayı düşünüyorum çünkü perdelerimde turuncu. Hııı birde salon için büyükçe bir pufum var onu da kırlent renklerimin aynısından kaplatıcam. Halılarımda krem. iİştee böyleee.. Sence nasıl??

Son düzenleme:
Back
X