S s.m18 Guru Kayıtlı Üye 11 Mayıs 2009 252 12 298 Diğer 4 Aralık 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi s.m18 #1 kızlar evimize akçaağaç laminant yaptırmak istiyorum,ama internet haricinde hiç bi yerde kullanılan bi foto görmedim,eğer kullanıyosanız bana foto gösterebilirmisiniz..bide akçaağacın çeşitleri oluyomuş sizinki hangisi,yardımcı olursanız sevinirim
kızlar evimize akçaağaç laminant yaptırmak istiyorum,ama internet haricinde hiç bi yerde kullanılan bi foto görmedim,eğer kullanıyosanız bana foto gösterebilirmisiniz..bide akçaağacın çeşitleri oluyomuş sizinki hangisi,yardımcı olursanız sevinirim
L LadySun Guru Kayıtlı Üye 7 Mart 2010 149 0 316 Diğer 24 Haziran 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi s.m18 #2 Kızlar lanminant parkelerde leke yapiyormuş, yani ayak izleri felan kaliyormuş sürekli silmek gerekiyormuş diye duydum. Kullananlar yazsınlar lütfen, doğrumu bunlar?
Kızlar lanminant parkelerde leke yapiyormuş, yani ayak izleri felan kaliyormuş sürekli silmek gerekiyormuş diye duydum. Kullananlar yazsınlar lütfen, doğrumu bunlar?