• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

akbank...(genel yetenek sınavı)

Birşey soracağım.
Cv niz mi var Akbank'ın veri tabanında?
Ne mezunusunuz peki?

Ben hiç çağrılmadım da
acaba neyi baz alarak çağırıyorlar merak ettim?
a.s.

Birşey soracağım.
Cv niz mi var Akbank'ın veri tabanında?
Ne mezunusunuz peki?

Ben hiç çağrılmadım da
acaba neyi baz alarak çağırıyorlar merak ettim?
a.s.

akbankın internet sayfasından insan kaynakları bölümünde cv dolduruyorsun ilan oldugunda başvurabilirsin ve ya boş pozisyon oldugunda seni ararlar diye biliyoum..gişe yetkilisi için ilan vermişlerdi ben ona başvurdum onbeş gün sonra sınav için çagırdılar..bir de iktisat mezunuyum ben..neyi baz alarak çagırıldımı bilmiyorum ama..

sadce ıkamategah adresını baz alıyolar not akbank bolge mudurlugunde calısmıstım zmanında sınav bebek oyuncagı sadce zeka testıı ama mulkatta kendıne guvenınız onemlıı bıde pazarlamacılık yetenegınız hım

hım ama akbank bence en kotu sartlarda personel calıstıryo ucretı az veeee ve vevve ıstıfa ettım kurtuldum sadce bu kaarını soylım sıze oss den bıle zor dıyen arkadasa katıldım ama gulmektenn mcukk

akbankın internet sayfasından insan kaynakları bölümünde cv dolduruyorsun ilan oldugunda başvurabilirsin ve ya boş pozisyon oldugunda seni ararlar diye biliyoum..gişe yetkilisi için ilan vermişlerdi ben ona başvurdum onbeş gün sonra sınav için çagırdılar..bir de iktisat mezunuyum ben..neyi baz alarak çagırıldımı bilmiyorum ama..

Evet canım ben de cv bıraktım 3-4 gün kadar önce o ilana ben de başvurdum.
İşletme mezunuyum.2010 yılı.
Genelde de iktisat mezunlarını tercih ediyorlar diye biliyorum

Back