Merhabalar..
Sizin adınıza çok sevindim. Bende aynı hastaneye gittim. İlhami hocam ile birlikte bu yola çıktım ve çok şükür ki mutlu sona erdik. Şuan hamileyim bende. Çocugumu kucağıma alacagm günü dört gözle bekliyorum Allahım böyle bir mutulugu bütün kadınlara yaşatsın. annelik çok güzel bir duygu tarifi dahi yok. anlatılaca gibi birşey değil şimdiden annelik duyguları sarmaya başladı . çocugumun hareketleri varlıgı beni o kadar mutlu ve huzurlu ediyor ki. sizin adınıza da çok sevindim. baya yol kat etmişsiniz ama mutluluga ulaşmışsınız sonunda. Allah yolunuzu açık etsin. Hayırlı dogumlar yapmayı nasip etsin bizlere.
Akay Tüp Bebek merkezi ailesine de candan teşekkürlerimi sunarım. bu zor ve meşakkat gerektiren yolda yılmadan yanımızda yer aldılar. bizler pes ettiğimizde onlar yılmadn usanmadan denediler moral verdiler. kardeş yakınlıgında yakın ve sevecn davrandılar. İlhami hocam bi abi gibi yaklaştı sorunlarımıza.
kendimizi bir aile ortamında bulduk adeta. zor bir yoldu evet ama çok anı topladık bu yolda. akay ailesine gerçekten bütün emeklerinden dolayı teşekkürü bir borç bilirm .