• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Akay Tüp Bebek Merkezi Umutlarımın gerçekleştiği yer...

atasy

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2013
3
0
6
34
Ankara
Merhabalar hanımlar..
Detaylı araştırmalar sonucunda Akay tüp Bebek Merkezinde İlhami Atılgan ile tedavi gördüm. Daha önce ankarada iki farklı merkezde daha tedavi görmüştüm ancak olumlu bir sonuç alamamıştım. İleri yaşta oldugum için yumurta sayım azaldı. Tüp bebek tedavisi öncesi İlhami Bey ozon tedavisi uyguladı. Şuan 2 aylık hamileyim.. Çok mutluyumm mutlulugumu szlerle paylaşmk istedim. İnsanın evlad özlemi çekmesi ne demektir çok iyi bilirim. Benden sonra evlenen arkadaşlarımın çocugu olup onların mutlulugunu izlemek ne kadar acı vericidir gayet iyi bilirim. Arkadaşlarının adına sevinirsin ama kendin ne yapacağını bilemezsin sevinç ile üzüntü arasında karmaşık duygular yaşarsn. şapşala dönersn ama elinden gelen birşey yoktur. umudunu kaybettiğin anda bir köşedesindir o sıra. bu köşeyi umutla yendikten sonra senin içinde güneş dogar artık. Benim için Rabbim bir güneş nasip etti. Çocugu olmayan herkes için de inşallah bir güneş açar. İlhami Bey bu yolda çok destek verdi umudumun kırıldıgı yerde onun umutları sayesinde tekrar direndim ve şükürler olsun ki dileğim gerçek oldu. Umarım çocgumu sağlıklı bir şekilde kucağıma alırım.. Sizlere tavsiyem umudunuzu kaybetmeyin..

Merhabalar..
Sizin adınıza çok sevindim. Bende aynı hastaneye gittim. İlhami hocam ile birlikte bu yola çıktım ve çok şükür ki mutlu sona erdik. Şuan hamileyim bende. Çocugumu kucağıma alacagm günü dört gözle bekliyorum Allahım böyle bir mutulugu bütün kadınlara yaşatsın. annelik çok güzel bir duygu tarifi dahi yok. anlatılaca gibi birşey değil şimdiden annelik duyguları sarmaya başladı . çocugumun hareketleri varlıgı beni o kadar mutlu ve huzurlu ediyor ki. sizin adınıza da çok sevindim. baya yol kat etmişsiniz ama mutluluga ulaşmışsınız sonunda. Allah yolunuzu açık etsin. Hayırlı dogumlar yapmayı nasip etsin bizlere.
Akay Tüp Bebek merkezi ailesine de candan teşekkürlerimi sunarım. bu zor ve meşakkat gerektiren yolda yılmadan yanımızda yer aldılar. bizler pes ettiğimizde onlar yılmadn usanmadan denediler moral verdiler. kardeş yakınlıgında yakın ve sevecn davrandılar. İlhami hocam bi abi gibi yaklaştı sorunlarımıza.
kendimizi bir aile ortamında bulduk adeta. zor bir yoldu evet ama çok anı topladık bu yolda. akay ailesine gerçekten bütün emeklerinden dolayı teşekkürü bir borç bilirm .

sizin adınıza da çok sevindim :) Allah kucağınıza sağlıklı olrak almayı nasip etsn inşallah

Son düzenleyen: Moderatör:
bende iki kez Ankara da başka bir merkezde tüp bebek yaptırdım ama her ikisi de negatif oldu üçüncü denemeyi nerede yaptıracağıma karar veremedim akay iyi bi merkez galiba ne tutuyo tedavi masrafları

tabi ki bu sizin kararınız ama ben akay tüp bebekten ve ekibinden çok memnun kaldım.. ilk muayene ve görüşmeyi zaten ücretsiz yapıyorlar.

Ben 35 yaşındaym. 5 yıllık evliyim. düşük over rezervi tanısıyla tüp bebeğe yönlendirildm. 2 kez aşılama ve 2 kez tüp bebek denedm moral olarak çöktüm eşime varikosl ameliyatı önerdiler. o da ameliyat oldu daha sonra İlhami hocama başvurduk . ilk denememizde burada da başarısız olduk. tekrar denememiz için İlhami bey bizi ikna etti. iyi ki de ikna etmiş. ve bu denememde gebe kaldım.akay ekibine çok teşekkür ediyorum.

Back