Akay Moda Evinden 2014 Katalog Gelinliği-Satılık

HCV

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2014
56
0
37
Merhaba çok severek diktirdiğim dantelli gelinliğimi yerim olmadığı için satıyorum.
Uzun dantel duvak ve swarovski taşlarla gövde, duvak dantelleri ve etek dantelleri işlendi.Tarlatan ,duvak,takı kesesi (içinde kullanılan büstiyerde )fiyata dahildir.
Kuru temizleme yapılarak teslim edilecektir..Boyu alan kişinin boyuna uygun çok rahat ayarlanabilir.Benim boyum 1,65 10-12 cm topuk ile giymiştim.
38 beden gelinlik .Gelinliğin maliyeti 3500 Tl dir.
Satış rakamı 600 Tl dir.
Kargo yada elden teslim edilebilir.(Kargo alıcıya aittir)
Detay ihtiyacı olursa bana yazabilirsiniz.
4.jpg
R1.jpg
2.jpg
3.jpg

Son düzenleme:
Merhaba öncelikle çok beğendiğimi belirtmek isterim :) kardeşim için bakıyorum, çok çok zayıf. 36-34 bedene bu gelinliği daraltabilirmyiz? Bazıları daraltmaya müsait olmuyormuş.. Modeli bozulur mu

Merhaba öncelikle çok beğendiğimi belirtmek isterim :) kardeşim için bakıyorum, çok çok zayıf. 36-34 bedene bu gelinliği daraltabilirmyiz? Bazıları daraltmaya müsait olmuyormuş.. Modeli bozulur mu
Merhaba ,
Çok teşekkür ederim.
Düğün zamanı bende çok zayıfladığım için kendim 36 ken giydim açıkcası .34 beden için daraltma gerekecektir diye düşünüyorum.
Dantel olan kol kısımları sonradan monte edildiği için daraltmaya müsait , Gövde kısmı arkadan düğmeli iyi bir terzi çok rahat halledebilir diye düşünüyorum.

İlgilenen yok mu arkadaşlar .Yerim yok gerçekten.Salonda asılı duruyor kılıfında...

Merhaba Pazarlık payı vardır.
İhtiyaç sahiplerine ayrıca yardımcı olmak isterim.
Bana özelden yazabilirsiniz

Günceldir.Denemek İsteyenler için İstanbul da oturuyorum.Gelip deneyebilirsiniz.

Gelinlik satılmıştır.
İlginize teşekkürler Arkadaşlar .

X