Saç Şekillendiriciler Akat Köpügü Kullanan Var Mi ??

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
arkadaşlar bugun kozmetikçiğe gttim ben saç köpügüne 8 ytl veriyodum new wave ısı korymalıydı .çok kkulandıgım için 1 haftada bitiyodu akatın köpükleri 4 ytl di cok ucuz geldi acaba kullanan varmı aranızda nasıl memnunmusunuz

ben kullandım aslında kötü değil.diğerlerinden pek bir farkı yoktu. tutamları daha belirgin oluyor.saçtan zor da çıkmıyor.loreal studionun var bi köprüğü ıslak görünüm veriyo çok güzel oluyo aslında denizden çıkmış gibi :)

canım bende kullanıyorum..ben çok az kullanıyorum sertlik sewmiyorum çünkü..gayet güzel,ben 3.25e alıyorumjeyyar

bence akat yapış yapış yapıyo saçı yıkarken de çok döküyo.yine de sen bilirsin.bu tür ürünlerde markalı bişey kullanmak lazım diye düşünüyorum.

akat zaten markalı bişey sadece fiyatı ucuz

Ben sürekli ondan kullanıyordum bence gayet iyi ama şimdi başka bi marka aldım adı aklıma gelmiyor hiç memnun kalmadım bitsin yine akat alıcam.

haklısın izmirli ben onu markalı bişy sanırdım ama dün aldım gerçekten çok sert yapıyo sacı begenmedim açıkcası

bend eyarın almayı düşünmüştüm ama son msjı okuyunca vazgeçtim..hobbyin köpüğünü kullanıyordum bittiğinde köpük yerine jole aldım..ama farkettim ki jole saçı köpükten daha çok yıpratıyor..o yüzden tekrar köpük alıcam ama hobbyden de çok memnun değildim açıkcası..saçlarım normalde aşırı kıvırcık fakat 8 ayda bir defrize yaptırıyorum şuan dalgalı uzun ve gür saçlarım var kızlar ne önerirsiniz benim için köpük olarak?

akatın 2 rengi var.mor olanı o kadar sert yapmaz.yeşilide daha serttir. bende mor olanı kullanıorum hemde 3-4 yıldır ve gayet memmnunumm:)

ben jölem bittiğinde babamın traş köpüğünü kullanıyorum :)
çooook işe yarıyor inanın hem zarar da vermez cilde sürülen bir şey sonuçta

ben mor olanın aldım çok sert yaptı sacımı

ben akattan memnun kalmamıştım loreali kullanıyom şuan çok süperr yapıyoo

bende daha önce nev vave kullanıyodum 1 hafta dayanmıyodu ama güzel yapıyodu wella kullanan varmı peki onu da çok iyi diyolar islak görünüm versin istiyorum

Wella ben kullanıyorum ama bi süre sonra kutu yarıdayken içinden köpük çıkmıyo sıvı şekilde çıkıyo hiç kullanışlı deil o yüzden

canııım akatı hiç hiç hiç beyenmiyorum tm kozmetik ürünlerini spreylerinde zaten ozon tabakasına zarar verici şeyler var :S sen bilirsin bence,alma..

cnm daha demn saç köpüğü bölmne yazmıştım şmdi bu yazıya denk geldim ..bn akat kullanıorum bnde en başta hiçbişi beklemeden aldım bide bunu deneyeym die şmdi başka köpük almıorum we ben taft loreal hobby wella btn ürünleri denedm hiçbirinden memnun kalmadım bi lorealin bukleler için olanı bras daha iyiydi dierlerine göre..bnm köpüğümn üstünde yumuşak köpk yazıo hiç sertlk yapmadı we hç saçımı dökmedi ben çok mmenunum açıkcası tawsiye de ederm..
ayrıca içinde kloroflorokarbon yok ki bu kimyasal ozon tabakasına en çok zarar weren kmyasaldır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…