• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akapunktur ve MİGRENNN

muhip

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2011
1.267
763
123
kızlarrrr migrenin akapunkturla tedavisi varmı, eşiminnn migreni geldiğinde tek ilaç fayda etmiyor artıkk, ben de o ilaçlarr çok ağır ilaçlarrr olduğu için alması taraftarıı değilimmm, alternatiff şeylerr araştırıyoruzzz, var mı akapunktur u deneyipp, olumlu sonuç alannn:43:

kızlarrrr migrenin akapunkturla tedavisi varmı, eşiminnn migreni geldiğinde tek ilaç fayda etmiyor artıkk, ben de o ilaçlarr çok ağır ilaçlarrr olduğu için alması taraftarıı değilimmm, alternatiff şeylerr araştırıyoruzzz, var mı akapunktur u deneyipp, olumlu sonuç alannn:43:
Merhaba eşinizin migreni hala devam ediyorsa bende migren ağrısı çeken ve ne demek olduğunu bilen biri olarak size bi tavsiye verebilirim ben Ankara'da yaşıyorum burda gittiğim bir ağrı tedavi merkezi var uzun zamandır migrenden ötürü sosyal ve fiziksel rahatsızlıktan kurtardı beni artık migren şikayetim yok hala şikayetiniz devam ediyorsa size adres ve doktor ismi verebilirim ben bel ağrım içinde bu merkeze gidiyorum şu anda 2.seansta olmama rağmen daha iyiyim gercekten öneririm geçmiş olsun

Ben her iki senede bir kilo verme, boyun fıtığı ve migren tedavileri için akapunktura mutlaka başvuruyorum. Özellikle migren için enaz 1,5 yıl ilaç kullanmadan yani en ufak bir migren atağı yaşamadan bir dönem geçiriyorum. Sonra tek tük ataklar başlıyor tekrar akapunktura gidiyorum. 5-6 seans yaptırıyorum ve tekrar en az bir-bir buçuk sene ağrım sızım olmuyor. Özellikle ağrı için akapunkturu çok öneriyorum. Ben Ankara'da yaşıyorum ve değişik doktorlara gittim. Yaklaşık son 20 yıldır bu şekilde yaşıyorum. İlk doktorum Uygurlu bir doktordu maalesef birkaç yıl önce vefat etti. Kendisi Türkiye'ye akapunkturu getirmiş kişilerden birisi idi. Oglu da doktordu ve akapunktur yapıyordu ama İstanbul'a taşındı. Sonra arayışlarım devam etti, pekçok Türkiye'de eğitim almış doktordan sonra en son Bulgaristan'da bu eğitimi almış hekimliğine çok güvendiğim bir doktorla karşılaştım. Kendisi nörolog ayrıca. Kesinlikle bu beyefendiyi öneririm. Kamuran Bey, dilerseniz iletişim numarasını özelden verebilirim. Çok geçmiş olsun.

Back
X