• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Akaju Kahve

mzy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2010
1.134
1
156
Kızlar saçlarıma kahve boya almaya gittim.Şeytan dürttü akaju kahveyi gördüm açık hoş bir bakır rengi duruyor neyse aldım boyadım alt rengim açık kumraldı yıkadım bir baktım kızlar resmen kızıl kestane oldu şok oldum hiç bakırlık fln yok direk kızıl ve kopkoyu bir renk.bir kere yıkadım bu seferde çok koyu kızılın akmış hali oldu bu nasıl iğrenç bir renktir anlatamam çok pişmanım okadar açtım uğraştım açık renk için boşa gitti ki zemin rengim nekadar açıktı ona rağmen böyle kötü bir renk oldu.kızlar ne yapıyım dersiniz.çikolata kahveyemi çevirsem.artık koyu bir kahve istiyorum ama siyaha çokta yakın değil çikolata kahve olabilir başka bir kahve olabilir ne yapsam bilemiyorum.ah benim kafam nerdende aldım o rengi:50::50::50::50::59:

garnıer color shıne sıcak çikolata 5.35 çok güzel bir renk canlı ve parlak duruyor bak buda boyadığım zamanlardaki hali :79::79: $çikolata kahve.jpg

tam istediğim renk aslında ama bu resim flaşlı mı cnm normaldede böyle mi duruyor yoksa daha mı koyu oluyor

normaldede böyle duruyordu cnm yıllarca kullandım bu rengi :87:

şimdi yeni boyadımya diğer renge bugün üzerine boyasam o rengi tutarmı çok çabuk akar mı diğer rengin akmasını mı beklemeliyim tamamen acaba?

garnıer color shıne sıcak çikolata 5.35 çok güzel bir renk canlı ve parlak duruyor bak buda boyadığım zamanlardaki hali :79::79: Eki Görüntüle 208641

tatlım ne kdar guzel bir saç rengi böyle:69:bayıldım tek kelimeyle:46: zeminin ne renkti canım? bende sacımı boyamayı dusunuyorum garniere bakıyordum zemınım loreal castıngın cıkolata karamelınden baya aktı tabi:34: çikolata rengiyle kotu bi tecrubem varda cekınıyorum kutudakıne yakın sonuc vermez diye:50:

tşkler cnm beğenmene sevindim zemin rengi kestaneydi ve hiç açılmadan boyadım tavsiye ederim hem hemen akmıyor hemde çok sıcak parlak duruyor :79:

Kestaneye bu renk olmasi harika ya bayildm cok saol canm en kisa zamanda deneyecegim resimlerimi koyarm:) eski yeni yapip sanada tesekkurlerimi sunarm:)

Son düzenleme:
Back