Akadasimi nasil durdururum?

Şerefsize bak ya daha neler duyacagız ..Arkadasının saflıgından fazlasıyla yıl yararlanmıs zaten.Arkadasın bunu ogrendıgını onunla paylasıp bı guzel laflarını döseseydı keske ıcı sogurdu..Nıkah basmaya gerek yok sacma bı hareket ..Benım ex kocam da sımdı metresıyle evlılık planlıyo ama umrumda degıl eden bulur merak etmesın arkadasını bı sekılde o gune aıt bı plan yap gunu bılıyorsan tatıle falan götur..

Bencede gereksiz birsey. Bitmis gitmis artik bunca seyden sonra olmaz artik o adamla diyorum ama askta gurur olmaz diyor bana. Kafasi karisik suan neyaptigini bilmiyor.. günü malesef bilmiyorum daha belli degil. Nikah icin bile parasi yokmus arkadasimdan istiyor pislik..

Çok karaktersiz gördüm ama böylesi ilk bu nasıl insan ?

Arkadasinin telefonunu hattini al kir rezil olacak bi de ustine ailesiyle arasi bozulucak. Adam parasini yemis bi de bu serefsizligi yapmis o hala askta gurur olmaz mi diyo cok sinir oldum suan. Kendisini aldattigi kizin cocuguna mi bakmayi dusumuyomus. Hem kizi kullansin hem her turlu halti yesin bi de sana donucem desin oldu pasam. İyi bi dersi hak.ediyo da iste arkadasin hala asik nasil soz gecsin ki ona

Arkadasinin telefonunu hattini al kir rezil olacak bi de ustine ailesiyle arasi bozulucak. Adam parasini yemis bi de bu serefsizligi yapmis o hala askta gurur olmaz mi diyo cok sinir oldum suan. Kendisini aldattigi kizin cocuguna mi bakmayi dusumuyomus. Hem kizi kullansin hem her turlu halti yesin bi de sana donucem desin oldu pasam. İyi bi dersi hak.ediyo da iste arkadasin hala asik nasil soz gecsin ki ona

Bende kac gündür nasil sinirliyim anlatamam. Arkadasim evet hala asik ve o pislikte seviyorum seviyorum diyip duruyor. Facebooktan yazisiyorlar. Engelle diyorum hayir diyor. Söz gecmiyor bi türlü..

Eger öyle birsey olursa babasi birdaha eve almaz arkadasimi evlatliktan rededer. Cünkü cok seyler yasandi o pislik yüzünden. Daha yeni düzeltmislerdi arayi..

madem öyle onun için hala birşeyler kaybetmesine değer mi? süründüğünü de görüyor, intikamsa zaten Rabbim almış. beter ol desin irtibatını kessin.
ille de ben gidicem, hala hırsım geçmedi, düğününü basıcam diyorsa bırakın gitsin, itle aynı çuvala girilmez, öyle bir pozisyonda kalır ki; haklı iken haksız olur.

Ne boş işler ya bitmiş işte adam aldatmış kullanmış parayı vermesin olsun bitsin..
şükretsin kurtulduğuna ayrıca mesaj istemiyosa nosunu değiştirsin mail adresini değiştirsin engellesin facebookta..
nikaha engel olunca adam onu mu sevecek..
bazı insanlara anlam veremiyorum annesi hasta hala neyin peşinde ya aklını başına alsın görüşmesin ne demek nikah basmak..şükretsin önüne baksın..

Tek nikah olacakmis.. Diyorum engelle yazamasin sende yazma artik iyi degil bu isin sonu ama dinletemiyorumki. Aynen kullanmaya calisiyor. 1 sene sonra cocugunu alip arkadasima dönecekmis kizi bosayip.. Allah herkese akil fikir versin..

Adam zaten yüzsüz de burada işler değişir. Arkadaşın bu vaadi dinleyecek ve ciddiye alacak yapıdaysa bence önce arkadaşlığınızı bir gözden geçir. Ortada günahsız bir bebek ve eminim bunlardan zerre haberi olmayan bir kadın var.

Hepiniz haklisiniz arkadaslar. Son durum söyle; arkadasimin öfkesi biraz dinmis gibi. Konusmuslar istemiyorsan bakamicaksan cocugu aldirin demis. Zamani gecmis yada gecmek üzereymis. Evlenecem öyle yada böyle ama sonunda sana geri dönecem kavusacaz diyormus halen pislik. Arkadasimda bana yazma artik madem evleneceksin ona göre davran demis. Tutturmus arkadasim türkiyeye tatile gittiginde yanina gidecekmis bebeglyle. Allahim adami bogasom geldi. Evli adamla isim olmaz benim demis en sonda arkadasim..

Kiz güya ona oyun oynamis. Korunuyorum diyip bilerek hamile kalmis.

bırakın allaşkına hala hikaye anlatıyor adam. hamile kalana kadar aklı nerdeymiş, yatıp kalkmış aldatmış, kandırıldım da hamile bıraktım diye mi savunuyor kendini. bu adamı bu kadar konuşturup dinleyende kabahat.

bırakın allaşkına hala hikaye anlatıyor adam. hamile kalana kadar aklı nerdeymiş, yatıp kalkmış aldatmış, kandırıldım da hamile bıraktım diye mi savunuyor kendini. bu adamı bu kadar konuşturup dinleyende kabahat.

Aynen öyle. Sevmiyorum diyor ama kiza dokunuyor. Hamile birakiyor sonrada mecburum evlenmeye diyor. Diyecek birsey bulamiyorum bende artik. Konusturanda kabahat haklisin. Keske hic konusmasina izin vermeden engelleseydi..

Arkadasin büyük bir aptal malesef.
Sen napsan dinliyecegini sanmiyorum.
Yillarini kaybedip, hayatinin mahvoldugunu
Anlayinca, ancak dank eder kafasina.
Enerjini tüketme bosuna

Ne üzülüyor ya? Açsın telefonu alay etsin, oh allahından buldun mu karşında saf mı var senin soytarı? çocuğu yaparken bana mı sordun desin kapatsın. Ne öfkeleniyor, herif kendi başını yemiş zaten. Sen de bu şekilde ezik göstererek öfkesini dindirip komikleştirebilirsin bence mevzuyu:)))

Bende kac gündür nasil sinirliyim anlatamam. Arkadasim evet hala asik ve o pislikte seviyorum seviyorum diyip duruyor. Facebooktan yazisiyorlar. Engelle diyorum hayir diyor. Söz gecmiyor bi türlü..
Valla bu gidisle adam bi cocuk da ondan yapip birakicak haberi yok

X